ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

“Όποιος θέλει να μας επισκεφθεί, να κάνει και τα ψώνια του σπιτιού” απαιτεί μια νέα μαμά

Όσες έχουμε παιδιά ξέρουμε καλά πόσο δύσκολο είναι για μια νέα μαμά να φροντίσει το μωρό της και να κάνει και όλες τις υπόλοιπες δουλειές στην ώρα τους – για παράδειγμα, τα ψώνια του σπιτιού.

Πόσο μάλλον όταν έχει δίδυμα και η ενασχόληση με τα μωρά παίρνει τον διπλό χρόνο. Για να λυθεί ένας τέτοιος γρίφος, χρειάζεται εφευρετικότητα, αλλά και θράσος, όπως μας δείχνει αυτή η αποφασισμένη μαμά.

Όπως βλέπουμε από τη λίστα με τους κανόνες που έχει ορίσει για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τα διδυμάκια της, συγγενείς και φίλους, η νέα μαμά δεν έμεινε μόνο στην ασφάλεια των παιδιών, αλλά σκέφτηκε και όλα τα πιθανά οφέλη για εκείνη και το σπιτικό της.

Αρχικά, απαιτεί από όσους επισκέπτονται τα παιδιά της να έχουν κάνει όλα τα εμβόλια και να νιώθουν καλά στη υγεία τους πριν έρθουν.

Να μη φοράνε αρώματα, να μην είναι καπνιστές, να μην έχουν κατά νου ότι θα ανεβάσουν φωτογραφίες των μωρών στα social, να μείνουν το πολύ 1 ώρα, και να φέρουν από ένα δώρο στη μαμά και τα μωρά.

Εντάξει, αυτό με τα δώρα είναι λίγο υπερβολικό, αλλά δεν είναι η πιο υπερβολική απαίτηση της απίστευτης μαμάς. Ούτε λίγο ούτε πολύ, επιβάλλει σε όποιον θέλει να δει τα μωρά της, να της κάνει και τα ψώνια του σπιτιού, καθώς και να επιλέξει μια αγγαρεία που θα κάνει όσο βρίσκεται εκεί!

Σύμφωνα με την ίδια, υπήρξαν κάποιοι που ακολούθησαν τους κανόνες της μετά χαράς, αλλά και άλλοι, όπως τα πεθερικά της, που δεν αντέδρασαν και πολύ καλά.

Την ίδια στιγμή, η κουνιάδα της προσφέρθηκε αντί να φέρει δώρα, να κάνει έξτρα δουλειές του σπιτιού.

Οι δυο γονείς, όμως, θεώρησαν ότι αν παραβλέψουν τους κανόνες για εκείνη θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους κι έτσι της είπαν όχι, με πόνο ψυχής.

Όσο για τους χρήστες που είδαν την ανάρτησή της, δεν εκτίμησαν ιδιαίτερα την εφευρετικότητά της.

Συμφώνησαν με τα μέτρα προστασίας, αλλά αποδοκίμασαν έντονα τις πρωτάκουστες απαιτήσεις της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: mama365.gr, thesun.co.uk


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.