ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Φωτογράφος αποθανατίζει τους ίδιους ανθρώπους που είχε φωτογραφίσει 30 χρόνια πριν

Ο Chris Porsz είναι ένας γνωστός “street photographer” από την Αγγλία.

Τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, εργαζόταν στην πόλη Peterborough.

Είχε φωτογραφήσει διάφορους ανθρώπους… ρομαντικούς, επαναστάτες, ανθρώπους της περιπέτειας κτλ.

Ορισμένες δεκαετίες σχεδόν αργότερα, αποφάσισε να βρεί τα ίδια πρόσωπα και να τους φωτογραφίσει στην ίδια ακριβώς στάση στο ίδιο ακριβώς σημείο, και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

Φιλί στον Σταθμό (1980 και 2009)

1980: Ο Tony είναι 22 και εργάζεται ως δάσκαλος στο Essex. Η Sally είναι 21 και εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία. Παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά. Το ζευγάρι δε γνώριζε οτι τους φωτογραφίζανε, και το μάθανε 30 χρόνια αργότερα. Η έγχρωμη φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 2009. Τόσο ο Tony όσο και η Sally εργάζονται και οι δυο πλέον ως εκπαιδευτικοί στο Lichfield. Έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Tom και τη Jenny.

Ο Ίαν και ο Πίτερ (1980 και 2010)

Αριστερά: Ο Ian και ο Peter περπατούν σε κεντρικό δρόμο το 1980.

Δεξιά: O Peter περπατάει με τον αδερφό του αδικοχαμένου Ian το 2010.

“Αλήτες” στα σκαλιά (1980 και 2015)

Από τα αριστερά στα δεξιά: John Church, Kim Guest, Gary Wymer, Mirko Obradovic, Ade Lawrence, Sean Adams και Mark Winsworth αρχές τις δεκαετίας του 1980. Η παρέα συνήθιζε να μαζεύεται στα σκαλιά της εκκλησίας και να πίνουν μπύρες.

Σήμερα, ο John είναι ζωγράφος και διακοσμητής, O Ade εργάζεται ως σκουπιδιάρης, ο Gary είναι κρεοπώλης, o Μark είναι οικοδόμος, η Kim και ο Sean έχουν πεθάνει.

Λαϊκή Αγορά (1985 και 2015)

Η Jennifer Hall στον πάγκο της το 1985 και το 2015

Τηλεφωνικός Θάλαμος (1981 και 2016)

Από αριστερά προς δεξιά: John Morris, Paul Bernard και Andrew Pollard.

Οι τρείς συμμαθητές ακόμα βρίσκονται κάθε Σαββατοκύριακο με τις οικογένειές τους για πικ νικ και ποδήλατο με τα παιδιά τους.

Mickey ο “Μεταλλάς” (1980 και 2016)

Ο Steve Osborn (γνωστός ως Mickey ο ”μεταλλάς τη δεκαετία του 1980) έσπασε και τα δύο του πόδια μετά από ατύχημα με τη μηχανή του. Έχει λαμαρίνες και στα δυο πόδια. “Οδηγούσα τη μηχανή μου ακόμα και με γύψο στο πόδι μου!” δηλώνει ο ίδιος.

Ο Steve σήμερα έχει τέσσερα παιδιά, είναι παντρεμένος και εξακολουθεί να περπατάει με μπαστούνι και να κάνει τον κόσμο να χαμογελάει.

Υπάλληλος Κοσμηματοπωλείου (1990 και 2015)

Η Vicki Gracey εργαζόταν ως υπάλληλος σε κοσμηματοπωλείο για πολλά χρόνια. Έχει αλλάξει πολλά επαγγέλματα από τότε, αλλά σήμερα ασχολείται με τα οικιακά. Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά.

Nobby (1980 και 2015)

Τη δεκαετία του ’80, ο Michael Ross από τη Σκωτία (γνωστός σε όλους με το παρατσούκλι Nobby), έμεινε άστεγος επειδή το σπίτι του καταστράφηκε σε μια πυρκαγιά. Σήμερα έχει κάνει μια νέα αρχή και ο δήμος του έχει προσφέρει σπίτι.

Dog και Tina (1985 και 2015)

Αριστερά: Οι πανκ Tina Tarr και ο σύντροφός της ο Dog φωτογραφίζονται τη δεκαετία του ’80 όταν ήταν 18 και 20. Το ζευγάρι τη δεκαετία του ’90 τα παράτησαν όλα και ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Έχουν μαζί δυο δίδυμα, αλλά πλέον το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Η Tina διδάσκει τέχνη, και ο Dog είναι κηπουρός. “Ωραίες εποχές!” αναπωλεί εκείνος. “Είχα ακόμα μαλλιά τότε!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: buzzfeed.com

 

 

 

 

 

 

 

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.