Ένα σπίτι μπορεί να είναι επέκταση της προσωπικότητας ενός ατόμου.

Πολλοί θέλουν να φυτέψουν υπερυψωμένα παρτέρια στον κήπο και να έχουν πολυτελή έπιπλα γκαζόν. Μερικοί άνθρωποι διακοσμούν τα σπίτια τους για να ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων σπιτιών στη γειτονιά.

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να καταβάλουν επιπλέον προσπάθειες για να δώσουν στο σπίτι τους κάποια προσωπικότητα. Ακριβώς όπως αυτός ο άντρας στο Pflugerville του Τέξας που έβαψε το σπίτι του σε ένα φωτεινό ροζ χρώμα.

Οι γείτονές του αναστατώθηκαν και χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα: Σε εκείνους που το λατρέψανε, και σε εκείνους που το μίσησαν και είπαν οτι τους χαλάει τη γειτονιά.

Ο ιδιοκτήτης του φωτεινού ροζ σπιτιού, Emilio Rodriguez, είπε ότι αγόρασε το σπίτι τον Νοέμβριο του 2018. Πρώτα, ξεκίνησε βάφοτνας το πίσω μέρος του σπιτιού με ροζ χρώμα. Μετά, ζωγραφίζοντας την σκεπή του σπιτιού και μετά τις πλευρές.

Τέλος, έβαψε ολόκληρο το μπροστινό μέρος του σπιτιού, μέχρι που το σπίτι του Rodriguez ήταν πλέον εντελώς έντονο ροζ. Ο Ροντρίγκεζ ισχυρίζεται ότι αυτό είναι το αγαπημένο του χρώμα. Αυτό το σπίτι είναι το ιδανικό σπίτι των ονείρων του.

Παρά τη χαρά του Rodriguez, υπάρχουν μερικοί γείτονες που μισούν το ροζ σπίτι. Δυστυχώς, ο Ροντρίγκεζ πρέπει συνεχώς να πολεμά τους ανθρώπους για την εμφάνισή του σπιτιού του.

Επιπλέον, δεν υπάρχει HOA (ένωση ιδιοκτητών σπιτιού) στο Pflugerville, Texas για να επέμβει.

Εξαιτίας αυτού, η επόμενη δράση για ορισμένους γείτονες είναι η υποβολή αγωγής εναντίον του. Ισχυρίζονται οτι πέφτει η αξία των ακινήτων τους λόγω του ροζ σπιτιού.

“Λατρεύω αυτό το σπίτι. Δεν ξέρω γιατί δεν τους αρέσει”, εξηγεί ο Rodgriguez “Δεν υπάρχει ένωση ιδιοκτητών. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να μετακομίσω εδώ, και να φτιάξω το σπίτι μου όπως θέλω” ισχυρίζεται.

O Rodgriguez είχε ένα ατύχημα όταν ήταν σε μικρή ηλικία και τον άφησε παράλυτο. Το χρώμα ροζ τον κάνει χαρούμενο και ισχυρίζεται οτι του δίνει ελπίδα.

Εσείς τι θα κάνατε εάν είσασταν γείτονας του; θα αντιδρούσατε ή θα αφήνατε τον κάθε έναν να κάνει οτι του αρέσει με το σπίτι του;

Πηγή: Fox 7 Austin YouTube


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.