Ένα κολιέ οδοντοφυΐας ήταν αρκετό για να προκαλέσει σε μία μαμά τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας ενός παιδιού…

Η μόνη μητέρα, Ντανιέλ Μορίν από της ΉΠΑ, μοιράστηκε την σπαρακτική ιστορία της στο TikTok με άλλους γονείς και διηγήθηκε πώς έχασε το 18 μηνών αγγελούδι της.

Εξήγησε, πως όταν πήγε να το πάρει από τον παιδικό σταθμό, την ενημέρωσαν, ότι το παιδί στραγγαλίστηκε από το κεχριμπαρένιο κολιέ οδοντοφυΐας που φορούσε.

«Το 2015 γεννήθηκε ο γιος μου. Δεν ήμουν μόνη μητέρα από επιλογή τότε, ήμουν μόνη μαμά γιατί απλά ένιωθα καλύτερα… Ο Ντίκον έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μου την καλή έννοια και ήξερα τότε ότι ήμουν έτοιμη να γίνω μαμά», σημείωσε.

«Όταν ήταν 18 μηνών στραγγαλίστηκε από το κολιέ οδοντοφυΐας και κανείς δεν προσπάθησε να τον σώσει. Συνελήφθησαν από την αστυνομία, αλλά αυτό που βίωσα εγώ ήταν μία κόλαση», συνέχισε η μητέρα.

Η Ντανιέλ πήρε τη δύσκολη απόφαση να δωρίσει τα όργανα του μικρού και μετά την κηδεία του εξομολογήθηκε, ότι πλέον είναι πολύ διαφορετική.

«Ήμουν θυμωμένη, κατέστρεψα πολλές σχέσης. Έπαθα κατάθλιψη, δεν είχα κίνητρα, ήμουν μοναχική και εντελώς άρρωστη. Αφού πέρασα κάποια χρόνια στο πιο σκοτεινό κομμάτι της ζωής μου, τον Νοέμβριο του 2018 αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου πίσω. Τώρα, προειδοποιών τους γονείς για τα επικίνδυνα προϊόντα που κυκλοφορο΄ύν για τα μωρά και ζητώ περισσότερη φροντίδα για αυτά», τόνισε.

Μετά την απώλεια του μικρού και αφότου κέρδισε πίσω τη ζωή της, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

«Το 2019 σιγουρεύτηκα, ότι τα οικονομικά μου ήταν σε καλή κατάσταση και έτσι έκανα εξωσωματική μόνη», είπε.

Η Ντάνι σήμερα είναι μία μόνη μητέρα από επιλογή και έχει ένα αγοράκι ενός έτους, τον Ρετ, ο οποίος γεννήθηκε το 2020.

 

 

 

 

Πηγή: infokids.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.