Στο νοσοκομείο Johns Hopskins All Children’s Hospital στη Φλοριντα, μια συγκινητική ιστορία διαδραματίστηκε.

Τέσσερις μικρές φίλες που νίκησαν τον καρκίνο συναντήθηκαν να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. Τα κορίτσια αυτά: η McKinley, η Chloe, η Ana και η Lauren είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά όταν μπήκαν στο νοσοκομείο για θεραπεία, και κάθε χρόνο βγάζανε μια φωτογραφία μαζί στα διάφορα στάδια της θεραπείας τους.

Η νεα εικόνα τις δείχνει με κοντά μαλλιά, αλλά με μεγάλα χαμόγελα. Έχουν επίσης ειδικά χρυσά μπλουζάκια με τη λέξη “επιζών” γραμμένα πάνω.

“Αυτό ήταν που τις ένωσε τότε”, λέει η μαμά της Λόρεν, η κόρη μου ήταν 3 ετών και δεν είχε καθόλου μαλλιά και ένιωσε κανονική όταν είδε τις φίλες της στο νοσοκομείο να μοιάζουν σαν κι αυτήν”.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι και οι 4 μαμάδες βρέθηκαν να στηρίζουν η μία την άλλη σε όλη αυτή την επίπονη διαδικασία γιατί περνούσαν όλες το ίδιο λούκι.

Έγιναν και οι ίδιες φίλες, και μέσα από  μια τόσο δύσκολη περιπέτεια , γεννήθηκαν πολλές φιλίες και μεγάλες αγάπες που θα κρατήσουν για μια ζωή.

 

 

Πηγή: parents.com, ndtv.com, mama365.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.