Η μέρα που το παιδί θα «πετάξει» την πάνα και θα πάει μόνο του στην τουαλέτα είναι μία στιγμή που την περιμένει με ανυπομονησία κάθε γονιός.

Μάλιστα, η μετάβαση από την πάνα στο γιογιό είναι αρκετά δύσκολη και συχνά ταλαιπωρεί, τόσο τους γονείς, όσο και τα μικρά τους.

Ένα ζευγάρι, λοιπόν, αποφάσισε να… προσπεράσει τον βραχνά αυτής της μετάβασης και ανέβασε ένα βίντεο στα social και εξηγούν πώς αποφάσισαν να κόψουν τις πάνες όταν η κόρη τους ήταν 15 ημερών!

Στο βίντεο, οι δύο γονείς, λένε πως το 15 μηνών κοριτσάκι τους πηγαίνει στην τουαλέτα κανονικά ενώ έχει να φορέσει πάνα απ’ όταν έκλεισε τις 2 εβδομάδες. Μάλιστα, δηλώνουν πως αυτή τους η απόφαση τους έχει γλιτώσει μια μικρή περιουσία!

«Παρακολουθείς το μωρό και καταλαβαίνεις πότε θέλει τουαλέτα. Αντί να φοράει πάνα, το παίρνεις αγκαλιά και το πηγαίνεις στο μπάνιο» λέει η μητέρα.

«Κάθε μητέρα αναγνωρίζει πότε το μωρό της πεινάει, νυστάζει ή είναι εκνευρισμένο. Με τον ίδιο τρόπο, καταλαβαίνει και τα σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεται τουαλέτα! Το θέμα είναι να το παρατηρείς και να μάθεις να το “διαβάζεις”», σημειώνει η μαμά.

Ωστόσο, παραδέχεται πως αυτό ακούγεται (και στην αρχή είναι κιόλας) δύσκολο, αλλά εκείνοι αποφάσισαν να το δοκιμάσουν. Μέρα με τη μέρα, άρχισαν να καταλαβαίνουν καλύτερα το μωρό τους ενώ οι σταθερές ώρες φαγητού είχαν και σταθερές ώρες τουαλέτας.

«Οι πάνες είναι ένα είδος πολυτελείας. Τα μωρά όταν γεννιούνται δεν ξέρουν πότε και πώς πρέπει να πάνε στην τουαλέτα. Πρέπει να τους το διδάξουμε. Μας φάνηκε λογικό, λοιπόν, να το διδάξουμε στην κόρη μας από νωρίς», λέει ο μπαμπάς της μικρής.

 

 

 

 

 

Πηγή: heromoms.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.