ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Προς όλους εκείνους που δε γουστάρετε τα παιδιά στις παραλίες και στα ξενοδοχεία, επειδή σας χαλάνε τις ήρεμες ρομαντικές διακοπές σας

Ο Χάρης Τζωρτζάκης είναι ένας νέος ηθοποιός του Εθνικού, του οποίου η οικογένειά διαθέτει και ένα ξενοδοχείο στην Εύβοια, όπου εργάζεται τα καλοκαίρια και ο ίδιος.

Όπως θα διαβάσετε στην παρακάτω επιστολή, την οποία δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook, πρόσφατα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία επίδοξη πελάτισσα, η οποία αρνήθηκε να κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο όταν ο κ. Τζωρτζάκης, απάντησε καταφατικά στο ερώτημα: Δέχεστε παιδιά στο ξενοδοχείο;

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση του για το γεγονός:

«Πρόσφατα με κάλεσε μία κυρία στο τηλέφωνο και με ρώτησε αν δεχόμαστε παιδιά στο Evia Silence. “Μα φυσικά!”, της απάντησα.

“Α πολύ κρίμα, ευχαριστώ πάντως”, μου ανταπάντησε απογοητευμένη και έκλεισε το τηλέφωνο. Για κάποια δευτερόλεπτα άφησα το μαγευτικό ήχο του τουτ τουτ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να συνοδεύει τον μπερδεμένο μου νου: “Μα τι εννοούσε; Δηλαδή ψάχνει ξενοδοχείο που δεν δέχονται παιδιά; Μπορεί κάποιος να απαγορεύσει την είσοδο σε παιδιά;; Μάλλον…” Πήρα βαθιά ανάσα και συνέχισα το έργο μου ως καλή ρεσεπσιονίστ.

Σήμερα διάβασα τυχαία ένα άρθρο που έλεγε ότι είναι παγκόσμιο τρεντ στον τουρισμό τα Adults Hotels ONLY, και πως μεγάλες μονάδες στη χώρα μας ακολουθούν αυτήν την πολιτική που τους κάνει να ξεχωρίζουν στην αγορά μπλα μπλα μπα..

Και είπα ΩΠΑ. Θα γράψω επιστολή.

Προς όλους όσοι δε γουστάρετε τα παιδιά στις παραλίες και στα ξενοδοχεία, επειδή σας χαλάνε τις ήρεμες ρομαντικές διακοπές σας,

Ακούστε π**ρες. Πριν γίνετε π**ρες, ήσασταν παιδιά. Ω ναι, παιδιά!

Σας έπαιρναν κι εσάς οι γονείς σας και σας αράδιαζαν σε κάποια παραλία και σκάβατε όλοι μέρα με τα κουβαδάκια σας μέχρι να βρείτε πετρέλαιο και ουρλιάζατε και σπάγατε τα νεύρα σε όλους τους υπόλοιπους γιατί οι μαμάδες σας δεν σας “μάζευαν” και σας άφηναν να παίξετε και να το ευχαριστηθείτε με όλη σας την καρδιά -και πολύ καλά έκαναν(!)- γιατί αυτός είναι ο προορισμός του παιδιού.

Να παίζει και να χαίρεται με όλη του την καρδιά.

Όλοι εμείς στο Evia Silence όχι απλά τα δεχόμαστε, αλλά τα ΛΑΧΤΑΡΟΥΜΕ τα παιδιά!

Και τα παιδιά και τα σκυλιά και τα γατιά, γ**ώ της γης τον άξονα, που λέει κι ο καλός μου θείος.

Υ/γ: Το μόνο που μας ενοχλεί και είμαστε σε διαρκή και μακροχρόνιο πόλεμο είναι τα κουνούπια. Όλοι οι υπόλοιποι ευπρόσδεκτοι!

Προς το παρόν κερδίζουμε…»

Χάρης Τζωρτζάκης

 

 

 

 

Πηγή: facebook Harrys Tzortzakis


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.