ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πήγε να γεννήσει Πεντάδυμα αλλά αυτό που έγινε δεν θα μπορούσε ποτέ να το φανταστεί!

Ο Paul Servat και η Barbara Bienvenue από το Μόντρεαλ του Καναδά, ήταν ζευγάρι λίγο παραπάνω από δύο μήνες, όταν του ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να γίνει μπαμπάς σε … πεντάδυμα!

Εκείνος πέταξε απο τη χαρά του με αυτό το ευχάριστο γεγονός, καθώς πάντα αγαπούσε τα παιδιά. Ούτε καν στα πιο τρελά ​​όνειρά του δεν φαντάστηκε ότι θα είχε πεντάδυμα!

Όλοι στην οικογένεια ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και ολόκληρη η κοινότητα στήριξε τους μέλλοντες γονείς. Ορισμένα άτομα και εταιρείες άρχισαν να τους δωρίζουν βρεφικά ρούχα και πάνες. Τα δώρα άρχισαν να έρχονται από παντού.

Μια μέρα η Barbara, όταν ήταν στην 34η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, άρχισε να έχει συσπάσεις και τελικά ήταν η ώρα να έρθουν τα παιδάκια τους στον κόσμο.

Προς έκπληξη όλων, αντί η Barbara να γεννήσει τα μωρά, οι γιατροί ανακοίνωσαν στον Paul πως η φίλη του δεν ήταν ποτέ έγκυος.

Ακούγοντας το αυτό, ολόκληρος ο κόσμος του Paul κατέρρευσε. Τον εξαπάτησε για τόσους μήνες, για να πιστέψει ότι επρόκειτο να γίνει μπαμπάς, και τώρα η αλήθεια έμοιαζε σαν να του είχαν ρίξει τούβλα στο κεφάλι.

Φαινόταν ότι οι μόνοι που δεν σοκαρίστηκαν από όλα αυτά ήταν η οικογένεια και οι φίλοι της Barbara. Σύμφωνα με αυτούς, έκανε το ίδιο πράγμα με τον προηγούμενο φίλο της όταν προσποιήθηκε ότι είχε λευχαιμία για να μην τη χωρίσει.

Μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail, ο Paul είπε: “Με άφησε να επιλέξω τα ονόματα. Έχασα τα πάντα, ήταν όλη μου η ζωή.” Στη συνέχεια πρόσθεσε πώς δεν είχε καμία σχέση με αυτά τα ψέματα και ότι δεν ήταν κακός άνθρωπος. Ο Paul επέστρεψε τα περισσότερα από τα δώρα που είχαν λάβει και έδωσε τα υπόλοιπα σε άλλους άπορους γονείς.

Η Barbara κρατήθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί ψυχολογικά, καθώς οι γιατροί πίστευαν ότι πάσχει από μια κατάσταση γνωστή ως ψευδοκυττάρωση ή φανταστική εγκυμοσύνη, όπου η γυναίκα πείστηκε ότι είναι έγκυος και το σώμα αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν όντως να είναι.

Πηγή: boreddaddy.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.