ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πέρασαν 123 μέρες δεμένοι με χειροπέδες για να σώσουν τη σχέση τους και χώρισαν!

Πέρασαν 123 ημέρες δεμένοι με χειροπέδες, για να σώσουν τη σχέση τους. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε!

Οι Ουκρανοί Αλεξάντρ Κουντλάι και Βικτόρια Πουσοβίτοβα χώρισαν, σπάζοντας τα… δεσμά τους σε ζωντανή σύνδεση και λέγοντας ότι το πείραμά τους έφερε στην επιφάνεια μερικές δύσκολες αλήθειες.

Το ζευγάρι, που ζει στο Χάρκιβ, αποφάσισε να δεθεί με χειροπέδες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που μας πέρασε, σε μια τελευταία απόπειρα να σπάσει τον κύκλο των ασταμάτητων χωρισμών.

Σε όλη τη διάρκεια του πειράματος, το οποίο γινόταν μπροστά στα μάτια των αμέτρητων οπαδών τους στα κοινωνικά δίκτυα, έκαναν τα πάντα μαζί, από τα ψώνια του σουπερμάρκετ, μέχρι τα διαλείμματα για τσιγάρο.

Χρησιμοποιούσαν την τουαλέτα ο ένας μετά τον άλλο, ενώ το ίδιο έκαναν και την ώρα του μπάνιου.

Η Πουστοβίτοβα, ιδέα της οποίας ήταν το πείραμα με τις χειροπέδες, έκλαιγε καθώς μιλούσε για τον τελευταίο τους χωρισμό.

 

 

«Πιστεύω πως θα μας γίνει καλό μάθημα, αλλά και σε άλλα ζευγάρια Ουκρανών και ζευγάρια από άλλες χώρες, ότι δεν πρέπει να κάνουν κάτι αντίστοιχο», δήλωσε στο Reuters από το Κίεβο.

Η Πουστοβίτοβα σημείωσε ότι αυτό που της έλειψε περισσότερο ήταν ο προσωπικός χώρος, παρά το γεγονός ότι ακόμη κι όταν ήταν αλυσοδεμένη μαζί με τον σύντροφό της, δεν αισθανόταν ότι της έδινε την προσοχή που χρειαζόταν.

«Ήμασταν μαζί όλη τη μέρα. Δεν μου έδινε προσοχή ο Αλεξάντρ, επειδή ήμασταν μαζί συνέχεια. Δεν μου έλεγε ότι του έλειπα, και εμένα θα μου άρεσε να το ακούσω», δήλωσε η 29χρονη αισθητικός.

«Δεν είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, είμαστε εντελώς διαφορετικοί», είπε από την πλευρά του ο 33χρονος πωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Το ζευγάρι έχει σκοπό να δημοπρατήσει τις χειροπέδες του και να δωρίσει μέρος των εσόδων σε φιλανθρωπίες.

Το πείραμά τους, πάντως, θα μπει σε ουκρανικό βιβλίο με ρεκόρ, αφού οι 123 μέρες της διάρκειάς τους δεν ήταν και λίγες.

Η τελευταία τους φωτογραφία στο Instagram, όπου έχουν περισσότερους από 7.800 ακολούθους, τους δείχνει να στέκονται σε απόσταση, κοιτάζοντας το πάτωμα.

 

 

Πηγή: in.gr

 

 

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.