ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο Pierce Brosnan και η γυναίκα του μεγαλώνουν μαζί και είναι υπέροχο

Μπορεί στην οθόνη να υποδύεται τον καρδιοκατακτητή, όμως η πραγματική αγάπη του Pierce Brosnan είναι καλύτερη από οποιαδήποτε ταινία.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Keely Shaye Smith, γιόρτασαν πρόσφατα τα 28 χρόνια τους ως ζευγάρι και είναι προφανές ότι εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι όπως την πρώτη φορά.

Γνωρίστηκαν στο Cabo San Lucas το 1994 σ’ ένα πάρτι και παντρεύτηκαν μετά από επτά χρόνια αργότερα στο αββαείο του Ballintubber στην Ιρλανδία, όπως μαθαίνουμε στο boredpanda που τους έκανε το αφιέρωμα.

«Η γυναίκα μου και εγώ πήγαμε ένα σύντομο ταξίδι στη Σάντα Μπάρμπαρα για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο και για να πιούμε υπέροχο κρασί. Δεν ακούγαμε μουσική, αλλά τους ήχους της φωνής μας», δήλωσε ο Brosnan, που λέει ότι αυτό που αγαπάει περισσότερο στην Keely είναι το πάθος της:

«Έχει μια δύναμη, που χωρίς αυτή δεν μπορώ να ζήσω. Όταν με κοιτάει νιώθω να λιώνω». Έχουν δύο γιους, τον 24χρονο Dylan και τον 20χρονο Paris.

Ο ηθοποιός δεν φοβήθηκε ποτέ να εκφράσει την αγάπη του για τη σύζυγο του

Γνωρίστηκαν το 1994, όταν η Keely εργαζόταν ως ανταποκρίτρια.Παντρεύτηκαν το 2001 σε ένα παλιό αββαείο στην Ιρλανδία.Έχουν δύο γιους, τον Dylan και τον Paris – Οι τέσσερις τους είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο Pierce Brosnan και η Keely Shaye μεγαλωνουν μαζί.
Πάχυναν, εδειξαν φαλακρα και ασπρα μαλλιά αλλά το καλύτερο από όλα είναι ότι απέδειξαν ότι η αγάπη μπορεί να κάνει τα πάντα, ακόμα περισσότερο από σωματική
Το σωματικό ειναι προσωρινό και η αγάπη είναι παντοτινή.

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.