Ο δευτερότοκος γιός μου, ο μεσαίος, είναι ένα πραγματικά υπέροχο παιδί. Αλλα… δεν έχει κανέναν φίλο. Πραγματικά μου ραγίζει την καρδιά…

Είναι ένα γελαστό και έξυπνο παιδί, του αρέσει να κάνει τους άλλους να χαμογελούν. Είναι πολύ αστείος και έχει το πιο γλυκό πρόσωπο του κόσμου.

Είναι όμως μόνος…

Πάντα ήταν λίγο διαφορετικός από τα άλλα παιδιά της ηλικίας του…

Είχε πάντα πλούσιο λεξιλόγιο, μπορούσε να μιλήσει άνετα για ιστορικά γεγονότα. Έχει ένα σαρκαστικό χιούμορ και δεν ανέχεται το ψέμα και την υποκρισία. Γενικά το να κάνεις παρέα μαζί του είναι απολαυστικό… αν είσαι ενήλικας.

Οι 11χρονοι συμμαθητές του τον βαριούνται.

Εγώ είμαι πολύ κοινωνικός τύπος και δεν αντιμετώπισα ποτέ μου κανένα πρόβλημα στο να κάνω φίλους. Βενζίνη παω να βάλω και πιάνω 20λεπτη συζήτηση με τον υπάλληλο – μπορεί να γίνουμε και φίλοι στο Facebook!

Τρελάινομαι να γνωρίζω νέο κόσμο, και όσο βλέπω οτι εκείνος αδιαφορεί, ανησυχώ.

Βλέπω τα δυο αδέρφια του, τον μικρότερο και τον μεγαλύτερο, συνέχεια να κάνουν κάτι με φίλους τους. Εκείνος όχι. Τα Σαββατοκύριακα είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του και διαβάζει βιβλία, ακούει μουσική, βλέπει ταινίες… έτσι ήταν πάντα.

Δεν έχει κάνει ποτέ πάρτι (πέρα από όταν ήταν στο νήπιο) γιατί δεν τον ενδιαφέρει.

Τι να κάνω;

 

 

Κλέλια, 45 ετών


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.