ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο άντρας μου επιτρέπει τα γενέθλια της κόρης από τον 1ο γάμο να επισκιάσουν τα Χριστούγεννά μας

Μια έξαλλη γυναίκα κατηγόρησε τον άντρα της ότι αφήνει τα γενέθλια της μεγάλης του κόρης από τον 1ο του γάμο να «καπελώσουν» τα Χριστούγεννα της καινούριας του οικογένειας, αδιαφορώντας για τις ανάγκες της μικρής του κόρης.

Τα γενέθλια της μεγάλης πέφτουν μόλις 2 μέρες πριν τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, με τον «χαζομπαμπά» να διοχετεύει όλη του την ενέργεια και τους πόρους – οικονομικούς και μη – για να κάνει τη μέρα μοναδική για την κόρη από τον προηγούμενο γάμο και να μην της χαλάσει κανένα χατήρι.

Τα γενέθλιά της έφηβης είναι στις 23 Δεκέμβρη κι έτσι ο μπαμπάς τα δίνει όλα για τη 16χρονης Έλα. Όσο για τη γυναίκα, αυτή δεν έχει συναντηθεί ποτέ από κοντά με την προγονή της.

Φέτος, δε, που κλείνει τα 16 η Έλα ήθελε να φύγει διακοπές στην Ευρώπη για περάσει εκεί τα γενέθλιά της και τις γιορτές των Χριστουγέννων, και ο μπαμπάς της ο Τζέιμς συμφώνησε να την αφήσει χωρίς πολλές – πολλές ερωτήσεις.

Όμως, η νέα του σύζυγος δεν ήταν ούτε κι έτσι ικανοποιημένη.

Γι’ αυτό και είπε στον άντρα της πως δεν ήταν σωστό να επιτρέψει στην Έλα να περάσει μόνη της τις γιορτές. «Φέτος, δηλαδή, δεν θα είχε πρόβλημα που δεν θα γιόρταζαν μαζί τα γενέθλια;» αναρωτήθηκε η γυναίκα.

Επίσης, του είπε πως μεροληπτεί απέναντι στις δυο κόρες του.

Στη μία τα δίνει όλα και στην άλλη τίποτα.Για παράδειγμα, τα Χριστούγεννα που η μικρή του κόρη έκλεινε τα 2, ο άντρας είχε χάσει εντελώς εκείνα τα Χριστούγεννα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έχει τον πρώτο τσακωμό του γάμου τους.

«Τελικά, δεν άντεξα και τον αποκάλεσα κακό πατέρα, γιατί ένα από τα παιδιά του είναι μια μεγάλη γυναίκα και το άλλο ένα μικρό κοριτσάκι» είπε η γυναίκα.

Η ιστορία έγινε αμέσως viral, με τους περισσότερους χρήστες στο Reddit να της ασκούν σφοδρή κριτική.«Βλέπω πολλά εδώ που στην πραγματικότητα υποστηρίζουν την πλευρά του άντρα σου. Στ’ αλήθεια, δεν συμπαθείς την Έλα και αντιδράς που ο άντρας σου ξοδεύεται για να γιορτάσει τα γενέθλιά της» λέει μια γυναίκα.

«Εσύ κι ο Τζέιμς έχετε παράξενα ζητήματα που θα πρέπει να διευκρινίσετε μέσω θεραπείας ή κάτι άλλο» συμβούλευσε κάποιος άλλος.

Εσείς, τι λέτε;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sputniknews.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.