ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο άντρας μου είναι άπιστος αλλά μένω μαζί του γιατί έχει πολλά χρήματα

Είμαι παντρεμένη με τον άντρα μου 11 χρόνια. Έχουμε δυο γιούς, 8 και 10 ετών.

Ο άντρας μου έχει μια πολύ καλή θέση σε μια εταιρεία και ο μισός του είναι παρά πολύ καλός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να εργάζομαι. Έχουμε δικό μας αγορασμένο σπίτι, δυο καλά αυτοκίνητα, τα παιδιά μας πάνε σε ιδιωτικό σχολείο, μένουμε σε μια καλή περιοχή και δεν μου λέει ποτέ τίποτα για το πόσα χρήματα ξοδεύω.

Στάθηκα πολύ τυχερή που παντρεύτηκα έναν άντρα με χρήματα γιατί η σημερινή εποχή είναι δύσκολη και αν είχα παντρευτεί κάποιον με λιγότερα χρήματα δεν νομίζω να άντεχα εφόσον έχω συνηθίσει να ζω έτσι.

Αυτός είναι και ο λόγος που ανέχομαι τις απιστίες του συζύγου μου. Ο άντρας μου όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι, είχε κατά καιρούς διάφορες παράλληλες σχέσεις.

Κάποιες τις έπαιρνε μαζί του σε επαγγελματικά ταξίδια, κάποιες απλά τις είχε για λίγο επειδή είναι πιτσιρίκες, κάποιες τις συντηρούσε για λίγο διάστημα.

Εγώ φυσικά το καταλάβαινα και δε μιλούσα γιατί δεν ήθελα να χάσω την άνετη ζωή μου. Ψάχνω και τον υπολογιστή και το κινητό του χωρίς να το ξέρει, για να ξέρω που βρίσκομαι και πόσο μπλεγμένος είναι σε κάθε σχέση. Ευτυχώς τις παρατάει γρήγορα και προχωράει σε επόμενη.

Ξέρω σε κάποιες γυναίκες μπορεί να φαίνεται παράλογο αυτό αλλά πραγματικά δε θα χώριζα τον άντρα μου για κανένα λόγο. Ας κάνει ότι θέλει αρκεί να μην αλλάξει τίποτα στο βιωτικό επίπεδο των παιδιών μας και το δικό μου.

Ο άντρας μου δε θα διέλυε την οικογένεια του για καμία πιτσιρίκα, το ξέρω καλά πλέον. Γι’ αυτό τον αφήνω να κάνει ότι θέλει και δε μιλάω.

Έχω βολευτεί για τα καλά με τον τρόπο που ζω και δεν είμαι αφελής για να χάσω την καλή ζωή για μια δήθεν αξιοπρέπεια. Δεν με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο.

Ηλιάνα, 44 ετών

** Στείλτε μας τις δικές σας ιστορίες στο badmomsgr@gmail.com ο οποίες θα δημοσιεύονται με ψευδώνυμο**


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.