ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Νοσοκόμες δεν άφηναν μητέρα να δει το μωρό της γιατί φοβήθηκαν την αντίδρασή της

Όλα τα μωρά είναι τέλεια. Επιτρέψτε μου να το πω ξανά: όλα τα μωρά είναι τέλεια.

Ένα μωρό είναι ευλογία.

Μερικά γεννιούνται σε συνθήκες που κάνουν τη ζωή τους πιο δύσκολη, αλλά ο δεσμός μεταξύ ενός μωρού και της μαμάς του ξεκινά πολύ πριν από τη γέννηση και δεν έχει σημασία πώς μοιάζει αυτό το μωρό ή ποια θέματα μπορεί να έχει. Η μαμά θα το αγαπήσει.

Αλλά όταν η Lacey Buchanan γέννησε τον γιο της, Christian, η εμφάνισή του έκανε τις νοσοκόμες να αναρωτιούνται για το πώς θα αντιδράσει η μητέρα του.

Η Lacey και ο Chris Buchanan ενθουσιάστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδάκι λίγο μετά το γάμο. Aλλά αυτή η χαρά έδωσε τη θέση της στην απελπισία, όταν κατά τη διάρκεια του υπέρηχου των 18 εβδομάδων, οι γιατροί ενημέρωσαν τη Lacey ότι το μωρό της είχε ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης.

Ζώντας με την ελπίδα οτι όλα θα πήγαιναν καλά, το ζευγάρι ονόμασε τον γιο τους Christian και περίμενε τη γέννησή του με προσευχές και κομμένη ανάσα. Αλλά όταν γεννήθηκε ο Christian, οι νοσοκόμες τον πήραν αμέσως, φοβισμένοι για το πώς θα αντιδράσει η νέα μαμά με εμφάνιση του γιου της.

Ο Κρίστιαν γεννήθηκε με ρωγμή τόση έντονη που μόνο 50 περίπου άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν τα ίδια ιατρικά προβλήματα. Γεννήθηκε χωρίς μάτια, με ένα στόμα που δεν θα έκλεινε, η μύτη του ήταν απομονωμένη από το υπόλοιπο του προσώπου και τμήματα του κρανίου του ήταν ορατά. Αλλά για την Lacey, ήταν τέλειος σε όλα.

Μετά από πάρα πολλά αρνητικά σχόλια στο διαδύκτιο, που είχαν ανεβάσει φωτογραφία του παιδιού τους για να μοιραστούν τη χαρά τους οτι έγιναν γονείς, η Lacey δημιούργησε ένα βίντεο για να δείξει σε ολόκληρο τον κόσμο πόσο αγαπητό και απίστευτα ξεχωριστό είναι το μικρό αγόρι της.

Δείτε απο μόνοι σας:

Πηγή: kidsactivitiesblog.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.