Θα το πω απλά και ξεκάθαρα: Λυπάμαι πραγματικά που έγινα γονέας. Έχω δύο δίδυμα παιδάκια 8 μηνών.

Και επειδή ξέρω ότι αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε, σας απαντάω ήδη: Ναι, έχω δει γιατρούς για την επιλόχειο κατάθλιψη, μου έχει χορηγηθεί θεραπεία για αυτό, αλλά τα συναισθήματά μου δεν έχουν σχέση με την επιλόχειο.

Συνειδητοποιώ ότι αυτή είναι η ζωή μου τώρα, και μισώ τη νέα μου ζωή. Θέλω απεγνωσμένα την παλιά μου ζωή πίσω. Αγαπώ και φροντίζω τα παιδιά μου, αλλά μισώ το να είμαι η μητέρα τους.

Νομίζω ότι τα κάναμε για λάθος λόγους – ο σύζυγός μου ήθελε πραγματικά παιδιά (πολλά παιδιά) και συμφώνησα για να τον ευχαριστήσω.

Ήρθαν όμως τα δίδυμα. Είμαι τόσο κουρασμένη και ο σύζυγός μου δεν μπορεί να βοηθήσει πολύ, γιατί έχει μια δουλειά όπου η ζωή πολλών άλλων ανθρώπων κινδυνεύει εάν κάνει έστω και ένα μικρό λάθος. Οπότε πρέπει να έχει κοιμηθεί καλά πριν από τη δουλειά, για να είναι έτοιμος. Επίσης, βγάζει τουλάχιστον τα διπλάσια απ’ όσο εγώ, και βασιζόμαστε στο εισόδημά του για την υποθήκη του σπιτιού, τους λογαριασμούς μας και τα πάντα, οπότε δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να μείνει ξύπνιος και να χάσει τη δουλειά του ή να πάρει άδεια για καιρό.

Έχουμε μια νυχτερινή νοσοκόμα μερικές νύχτες την εβδομάδα, πράγμα που με βοηθάει, ακόμα κι αν κοστίζει μια περιουσία. Όμως, ξυπνάω και εξακολουθώ να λυπάμαι που βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση.

Κυριολεκτικά φοβάμαι όταν η νοσοκόμα γυρνάει σπίτι της και ο σύζυγός μου πηγαίνει στη δουλειά και είμαι “κολλημένη” με αυτά τα μωρά.

Δεν έχω ακόμα συνηθίσει και νιώθω «εγκλωβισμένη» γιατί δεν μπορώ απλώς να φύγω από το σπίτι, όταν το θέλω.

Αισθάνομαι πως δεν είμαι πια ελκυστική και δεν μπορώ να ασκηθώ όπως παλιά, δεν έχω χρόνο να κάνω πράγματα όπως τα νύχια / τα μαλλιά / το μακιγιάζ μου.

Είμαι άθλια. Μου λείπει να μιλάω με τον σύζυγό μου για πράγματα που δεν είναι τα μωρά και τα κακά και να βγαίνω μαζί του και να κάνω περισσότερο σ*ξ και να νιώθω ελκυστική για αυτόν.

Τώρα νομίζω ότι με βλέπει απλώς ως μαμά, όχι ως γυναίκα.

Η θεραπεία της επιλόχειου κατάθλιψης που μου έδωσαν, δεν θα αποκαταστήσει την παλιά μου ζωή, δεν θα μου δώσει μια καριέρα πίσω, την ελευθερία, ή το χρήμα.

Αυτά τα χρήματα για τη νυχτερινή νοσοκόμα θα μπορούσαν να είχαν αγοράσει πολύ περισσότερα πράγματα και ταξίδια. Θέλω απλώς την παλιά μου ζωή πίσω. Μισώ να είμαι μαμά.

Έκανα ένα τεράστιο λάθος, που θέλω να πάρω πίσω.

Πηγή: Reddit


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.