ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μια αληθινή ηρωίδα: 5 μηνών έγκυος έσωσε 3 παιδιά από πνιγμό βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της

Η Αλίσα Ντεβίτ είναι 5 μηνών έγκυος, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να παρέμβει όταν είδε 3 παιδιά να εκλιπαρούν για βοήθεια κουνώντας τα χεράκια τους μέσα από τα αγριεμένα νερά στις όχθες της Λίμνης Μίσιγκαν.

Αρχικά έτρεξε στην αποβάθρα να ζητήσει βοήθεια, αφού η ίδια είναι με την κοιλιά στο στόμα και θεωρητικά δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Παράλληλα κάλεσε την άμεσο δράση και ούρλιαξε να μη χάσουν ούτε λεπτό γιατί 3 παιδιά κινδυνεύουν να πνιγούν.

Δυστυχώς, ο χρόνος περνούσε κι έτσι η Αλίσα αποφάσισε να αναλάβει δράση παρά τον κίνδυνο για την ίδια και το παιδί που κυοφορεί. Εάν περίμενε κι άλλο, σκέφτηκε, τα παιδιά ίσως να μην έβγαιναν ποτέ ζωντανά.

Έφτασε στην αποβάθρα, έσκυψε, τεντώθηκε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να φτάσει στα χεράκια τους για να τα τραβήξει έξω.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου», είπε στα ΜΜΕ, «το κοριτσάκι που με κοίταξε και είπε “θα πεθάνω”. Κλαίω κάθε φορά που το σκέφτομαι. Της υποσχέθηκα ότι αυτό δε θα συμβεί ποτέ και συνέχισα τη προσπάθεια.»

Με τα πολλά, η Ντεβίτ κατάφερε να τραβήξει και τα 3 παιδιά έξω απ’ το νερό και πάνω στην αποβάθρα πριν έρθει η αστυνομία. Στην συνέχεια, πήγε και η ίδια στο νοσοκομείο, όπου σιγουρεύτηκε ότι δεν συνέβη κάτι με την εγκυμοσύνη της.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας αποκάλεσε τη νεαρή μέλλουσα μητέρα μια αληθινή ηρωίδα:
«Ευτυχώς, κανείς από τους εμπλεκόμενους στην παρ’ ολίγον τραγωδία δεν τραυματίστηκε σοβαρά, χάρη κυρίως στις πράξης αυτής της νεαρής ηρωίδας. Ως πατέρας με μικρά παιδιά, υποκλίνομαι στο θάρρος της και αναγνωρίζω ότι χωρίς την πρωτοβουλία της θα είχαμε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις.»

 

Πηγή: mama365.gr, mlive.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.