ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μαρία Σατραζέμη: «Με εγκατέλειψε αμέσως μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο. Μου είπε ότι θέλει η γυναίκα να έχει στήθος»

Πιο όμορφη και δυνατή μετά τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού, η αγαπημένη «μαμά» των τηλεοπτικών διαφημίσεων Μαρία Σατραζέμη αποκαλύπτει τα πάντα για την περιπέτειά της και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλες τις ηρωίδες που παλεύουν καθημερινά με τον δικό τους εφιάλτη.

«Ολα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο που αισθανόμουν στο ένα στήθος. Τότε όλοι μού έλεγαν “το κακό δεν πονάει”… Ομως αποδείχτηκε πως δεν ήταν έτσι, αφού η μαγνητική έδειξε επιθετικής μορφής καρκίνο και στους δύο μαστούς». Μέσα σε λίγα 24ωρα η άλλοτε ξέγνοιαστη και φυσιολογική ζωή της Μαρία Σατραζέμη άλλαξε ξαφνικά.

Η μάχη με τον καρκίνο μόλις είχε αρχίσει και έπρεπε με κάθε θυσία να βγει εκείνη νικήτρια.

Ακόμη και όταν ο τότε σύντροφός της, με τον οποίον έκαναν σχέδια κοινής ζωής, της είπε ψυχρά ότι ήθελε «να έχει δίπλα του μια γυναίκα με στήθος».

Εκείνη δεν λύγισε, αλλά συνέχισε να παλεύει μακριά του. «Οσες ελπίδες και αν έτρεφα ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα, ακόμη και την ημέρα της διπλής μαστεκτομής, δυστυχώς έπεσαν στο κενό.

Τελικά, τα αποτελέσματα της βιοψίας ήρθαν σαν ταφόπλακα να επιβεβαιώσουν τον γιατρό μου. Είναι η στιγμή που από το μυαλό σου περνάνε χωρίς να το θέλεις τα πάντα, που καλείσαι να απαντήσεις σε ερωτήματα για τα οποία ως τότε δεν είχες μπει ποτέ στη διαδικασία. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι πως από τη μία μπορείς να κάτσεις να πεθάνεις ή να πεις “Θεέ μου, τι με βρήκε;” και από την άλλη να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν έχεις χρόνο για κλάψες και πρέπει να σηκωθείς να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις».

«Το στήθος, όπως και να το κάνουμε, είναι το σύμβολο της γυναίκας και εγώ έχασα και τα δύο. Γι’ αυτό καταλαβαίνεις γρήγορα πως δεν είναι μόνο η νόσος, αλλά και η εικόνα που έχεις να παλέψεις. Ξαφνικά, βρέθηκα χωρίς στήθη, με δύο κάθετες ουλές να μου θυμίζουν την αλήθεια και χωρίς μαλλιά από τις χημειοθεραπείες. Ομως, ακόμη και εκεί που θεωρείς πως η γυναικεία σου υπόσταση έχει χαθεί, μέχρι οι γιατροί να ανάψουν το πράσινο φως για την αποκατάσταση, που είναι άλλη μια επώδυνη διαδικασία, ανακαλύπτεις άλλες γυναικείες αρετές που είναι πιο ψυχικές και πιο πνευματικές. Είναι το σημείο που σκέφτεσαι πως, αν τελικά ο καρκίνος δεν είχε μπει στη ζωή σου, δεν θα είχες ανακαλύψει όλα αυτά τα ωραία που έκρυβες μέσα στην ψυχή σου. Να συγχωρέσεις τους ανθρώπους που έφυγαν, γιατί δεν άντεξαν το βάρος της ασθένειάς σου, αλλά και να αγαπήσεις ακόμη περισσότερο εκείνους που πάλεψαν μαζί σου».

Χωρίς να παραιτηθεί στιγμή από τη ζωή, η Μαρία Σατραζέμη, η οποία εκτός των άλλων έχει πρωταγωνιστήσει σε spot γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και σε διαφήμιση εταιρίας καφέ, επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της λίγους μήνες μετά την περιπέτειά της, μακριά όμως από τα γυρίσματα των διαφημιστικών σποτ.

«Φορούσα το μαντίλι μου, γιατί δεν ήθελα να βάλω περούκα, το ειδικό σουτιέν με το ψεύτικο στήθος, βαφόμουν κανονικά και έβγαινα στους δρόμους. Ακόμη κι έτσι, εγώ αισθανόμουν όμορφη, ενώ είχα και τα τυχερά μου με τους άνδρες. Μόνο τις διαφημίσεις είχα σταματήσει, τις οποίες όμως ξεκίνησα και πάλι μόλις βγήκαν τα μαλλιά μου».

Η αποκατάσταση στους μαστούς της Μαρίας Σατραζέμη ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες, όταν εμπιστεύτηκε τη γνωστή tattoo artist Ρεβέκκα Γιαννοπούλου για να της χρωματίσει θηλές και θηλαία άλω με τη μέθοδο του ιατρικού τατουάζ.

 

 

 

 

 

Πηγή: viralman.gr

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.