ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μαθήτρια στάλθηκε σπίτι της επειδή το ντύσιμό της έκανε τον Καθηγητή να “αισθάνεται άβολα”

Μια μαθήτρια λυκείου, που στάλθηκε σπίτι της στη Βρετανική Κολομβία, προκάλεσε οργή σχετικά με την άδικη προσδοκία των ενδυματολογικών κανόνων που οι γυναίκες κρατούνται να υπακούνε στο σχολικό σύστημα.

Φυσικά, αυτό το θέμα δεν υπάρχει μόνο στα σχολεία. Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο πρέπει να υπακούν τους “κανόνες” σχετικά με το πώς να ντύνονται και τι «μήνυμα» περνάνε ανάλογα το ντύσιμο που θα επιλέξουν.

Ωστόσο, γιατί κάποιος σεξουαλικοποιεί κορίτσια που πάνε σχολείο; Είναι ανήλικα και ντύνονται όπως νιώθουν άνετα. Η απάντηση είναι: επειδή το να δείχνει ένα κορίτσι τα γόνατα με μίνι φούστα, είναι απαγορευμένα, θα κάνει τους δασκάλους και τα αρσενικά γενικότερα να αισθάνονται άβολα λόγω των δικών τους εσωτερικών δαιμόνων.

Η Karis, μια μαθήτρια β’ λυκείου στο Norkam, στάλθηκε στο σπίτι για παραβίαση του ενδυματολογικού κώδικα.

Είμαι βέβαιη ότι όταν διαβάζετε τον παραβιασμένο ενδυματολογικό κώδικα, σκέφτεστε τα τακούνια, τα μπλουζάκια ή τις φούστες που αφήνουν σημεία του σώματος ακάλυπτα. Θα σας το χαλάσω τώρα, αλλά η μαθήτρια που στάλθηκε στο σπίτι της, δεν έκανε τίποτα απο αυτά.

Είναι σαφές ότι η Κάρις δεν παραβίασε απολύτως κανένα ενδυματολογικό κώδικα. Φοράει ζιβάγκο (που καλύπτει το λαιμό, τα χέρια και το στήθος της) με μαύρο φόρεμα ως στο γόνατο.

Η μαθήτρια δεν έκανε τίποτα λάθος!

Σε ποιο πλανήτη επιτρέπεται να ντροπιάσει ο καθηγητής έναν μαθητή και να του αρνηθεί την εκπαίδευση για μια μέρα;

Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι πρότυπα και να υποστηρίζουν τους μαθητές τους. Όχι να τους ντροπιάζουν.

Ο Christopher Wilson, ο πατέρας της μαθήτριας, έβγαλε την απογοήτευσή του σε ένα ζωντανό βίντεο στο Facebook που έχει πλέον πάνω από 100.000 προβολές.

«Είμαι απογοητευμένος από το σύστημα. Η όμορφη, 17χρονη κόρη μου πήγε στο σχολείο σήμερα νιώθοντας ενθουσιασμένη, νιώθοντας καλά για τον εαυτό της και έτοιμη να μάθει », λέει ο Christopher. «Κάθισε στην τάξη και μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα η καθηγήτριά της είπε μπροστά σε όλους οτι το ρούχο που φορούσε θα μπορούσε να την κάνει τον βοηθό της, που είναι άντρας, να νιώσει άβολα επειδή φοράει δαντέλα και είναι προκλητικό. Τελείωσε λέγοντας οτι θα έπρεπε να πάει σπίτι», συνέχισε. “Έτσι, η κόρη μου ήρθε στο σπίτι με δάκρυα στα μάτια. Είμαι πολύ αναστατωμένος για αυτό που συμβαίνει το 2021.”

Το βίντεο έλαβε πολλά σχόλια υποστήριξης στο διαδύκτιο. Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας;

Πηγή: secretlifeofmom.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.