ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μάνα ερωτεύτηκε fake προφίλ κι άφησε παιδιά κι άντρα: Της “στοίχισε” 95 χιλ. ευρώ

Η Σάρον Μπάλμερ όχι μόνο έχασε τις οικονομίες μιας ζωής, αλλά έδωσε και τέλος στη σχέση που είχε επί 29 χρόνια, για να είναι μαζί με τον απατεώνα που χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες του Λετονού υπουργού Άμυνας, Άρτις Πάμπρικς.

Για δυο χρόνια ο επιτήδειος απατεώνας παρίστανε ότι είναι στρατιωτικός και χρειαζόταν χρήματα για να φύγει από τη Συρία και να μπορέσει να επισκεφτεί την 51χρονη Σάρον.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας της Λετονίας λέει ότι αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια αυτό το πρόβλημα, μιας κι έχουν βρεθεί πάνω από 100 ψεύτικα προφίλ με τις φωτογραφίες του.Αλλά η Σάρον από το Μάντσεστερ της Βρετανίας ακόμα προσπαθεί να χωνέψει ότι έπεσε θύμα.«Μου ζήτησε να τον βοηθήσω και το έκανα.

Αλλά με το πέρασμα των χρόνων χρεώθηκα κι όλα αυτά, επειδή ερωτεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο» λέει η γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία.

«Απλά ήθελα να τον βοηθήσω τόσο πολύ. Ξέρω ότι υπήρξα ανόητη, αλλά αυτά είναι τα πράγματα που κάνουμε από αγάπη» λέει η Σάρον.Ο δήθεν Μέρφι ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη Σάρον τον Μάη του 2020, στέλνοντάς της δυο μηνύματα στο Facebook.«Μου είπε ότι ένιωθε μοναξιά και υπηρετούσε στη Συρία. Η γυναίκα του είχε πεθάνει και απλά ήθελε κάποιον άνθρωπο να μιλήσει» θυμάται η 51χρονη.

Όταν όμως η Σάρον ρώτησε τις αμερικανικές Αρχές, έμαθε ότι δεν υπήρχε κανένας Μέρφι Τάουνσεντ στα αρχεία τους.

Όμως ήταν ήδη αργά. Η γυναίκα είχε ήδη βάλει τέλος στη σχέση με τον σύντροφό της. Μια σχέση που μετρούσε 29 χρόνια ζωής, για να ξεκινήσει κάτι καινούριο με τον Μέρφι. Ήταν Αύγουστος του 2020. Τον επόμενο μήνα, ο υποτιθέμενος στρατιωτικός από τις ΗΠΑ ζήτησε 1.400 στερλίνες για να πληρώσει την πτήση του και να τη συναντήσει στο Μάντσεστερ.Μάλιστα, της ζήτησε να του δώσει τα λεφτά με τη μορφή Bitcoin.

Σιγά σιγά της έφαγε περίπου 80 χιλιάδες στερλίνες (περίπου 95 χιλ. ευρώ), μέσα σε μια περίοδο δυόμισι ετών.Με τις δικαιολογίες της πληρωμής ιατρικών εξόδων σε νοσοκομεία και αεροπορικά εισιτήρια. Τώρα η Σάρον έχασε όλες τις οικονομίες της, ενώ χρωστάει και σχεδόν 44 χιλιάδες ευρώ. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η 51χρονη δεν του είχε κάνει ούτε μια βιντεοκλήση κι ας του είχε στείλει τόσο λεφτά. Της έλεγε ότι κάτι τέτοιο απαγορευόταν στη στρατιωτική βάση που υπηρετούσε. Η μητέρα από το Μάντσεστερ θέλησε να δημοσιοποιήσει το πάθημά της, για να γλιτώσει κι άλλες γυναίκες από παρόμοιες απάτες.

«Ήθελα να πάω τα παιδιά μου διακοπές. Σκόπευα να τα πάω στη Νέα Υόρκη πέρσι, αλλά επειδή διαρκώς μου έτρωγε λεφτά, δεν μπορούσα» λέει η Σάρον.

«Θέλω να βοηθήσω οποιονδήποτε εκεί έξω να μην την πατήσει από αυτούς τους ανόητους κι απλά να προσπαθήσω να συνεχίσω τη ζωή μου» λέει η 51χρονη Βρετανίδα, σύμφωνα με το «SWNS».

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sputniknews.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.