ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Λέισι Σπίαρς: Η γυναίκα που δηλητηρίαζε επί χρόνια τον 5χρονο γιό της για να κερδίσει συμπόνοια του κόσμου

Μια μητέρα στις ΗΠΑ που διατηρούσε ιστολόγιο για τις χρόνιες ασθένειες του 5χρονου γιου της κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του παιδιού με μια θανατηφόρα δόση νατρίου, η οποία τού χορηγήθηκε ενόσω ήταν στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για τη Λέισι Σπίαρς, 26 ετών τότε, στην οποία απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης.

Η αστυνομία αναφέρει ότι φέρεται επί χρόνια να δηλητηρίαζε το γιο της, Γκάρνετ Πολ Σπίαρς, ως ένα τέχνασμα για να προσελκύσει την προσοχή.

Η τότε 26χρονη κατέγραφε στο ιστολόγιό της τα προβλήματα υγείας του γιου της, όπως λοιμώξεις στα αυτιά, ανεξήγητους πυρετούς, επιληπτικές κρίσεις και παθήσεις του πεπτικού συστήματος, και διακόμισε το μικρό με επιληπτικές κρίσεις σε ένα νοσοκομείο της κομητείας Ρόκλαντ (στη Νέα Υόρκη).

Στο νοσοκομείο οι γιατροί παρατήρησαν ότι τα επίπεδα νατρίου στο σώμα του αγοριού ήταν πολύ υψηλότερα από ό, τι θα μπορούσε να παράγει από μόνο του το σώμα του.

Εισαγγελείς, δήλωσαν ότι η Σπίαρς έκανε ενέσεις με υψηλές δόσεις νατρίου στο στομαχικό σωλήνα του Γκάρνετ, ενώ το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν έξω από το δωμάτιο.

Υπάρχει ένα σπαρακτικό και σοκαριστικό βίντεο από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου δείχνει τον άτυχο Γκαρνέτ να χαροπαλεύει, προσπαθώντας να κάνει εμετό να βγάλει από μέσα του το δηλητήριο, μη μπορώντας να τα καταφέρει, καθώς σε μικρότερη ηλικία υποβληθεί σε επέμβαση ισοφάγου. Το παιδί κατέληξε σε λίγα λεπτά.

Λίγη ώρα πριν πεθάνει, η μητέρα του ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μαζί του και έψαχνε το κινητό της. Έρευνες έδειξαν οτι έψαχνε την ποσότητα νατρίου που πρέπει να πάρει ένας άνθρωπος για να πεθάνει. 

Μια γειτόνισσα είπε επίσης στην αστυνομία ότι την ημέρα του θανάτου του παιδιού από υπερβολική δόση νατρίου, η Σπίαρς τής ζήτησε να βοηθήσει κρύψει μια τσάντα. Η αστυνομία εντόπισε την τσάντα, η οποία περιείχε υψηλές ποσότητες νατρίου.

Τα προβλήματα υγείας του μικρού Γκαρνέτ ξεκίνησαν όταν ήταν μόλις 5 ημερών. Μάλιστα, όταν ήταν 10 εβδομάδων σταμάτησε να αναπνέει και τα επίπεδα νατρίου στο σώμα του εκτοξεύτηκαν αναπάντεχα. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν τι συνέβαινε τότε.

Η παιδοκτόνος είχε δημιουργήσει μια πολύπλοκη κατασκευή από ψέμματα.

Έγραψε ότι ο πατέρας του Γκάρνετ ήταν ήρωας, ένας αστυνομικός ονόματι Μπλέικ, ο οποίος πέθανε σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Αλλά ο πραγματικός πατέρας του Γκάρνετ, ο Κρις Χιλ, είναι ζωντανός και λέει ότι η Λέισι Σπίαρς τού είχε αποστείλει μήνυμα παραδεχόμενη ότι έλεγε ψέμματα.

Η καλύτερη φίλη της 26χρονης ανέφερε επίσης ότι όταν άφησε τη Σπίαρς να φροντίσει το γιο της, άρχισε να γράφει στο ιστολόγιό της ότι το αγόρι ήταν ο αδελφός του Γκαρνέτ…

Οι αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα πάσχει από το σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου, μια ψυχική ασθένεια που ο στόχος του ψυχικά ασθενούς είναι να τραυματίσει ή να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε ένα άλλο πρόσωπο για να τραβήξει την προσοχή και να προκαλέσει τη συμπάθεια και τη συμπόνοια του κόσμου.

Η Σπίαρς από την πλευρά της είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη ότι χρησιμοποιούσε το αλάτι μόνο ως καρύκευμα για το φαγητό του 5χρονου καθώς και ότι μερικές φορές ο μικρός έπαιζε με τη σύριγγα τροφοδοσίας του στο νοσοκομείο, οπότε μπορεί να το έβαλε ο ίδιος.

Σήμερα η Σπίαρς είναι 33 ετών και βρίσκεται στις φυλακές του Bedford Hills για ανθρωποκτονία εκ προ μελέτης του 5χρονου γιού της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: skai.gr

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.