Ο σύζυγός μου και εγώ ήμασταν 5 χρόνια παντρεμένοι, και συνολικά 9 χρόνια μαζί. Τα κατέστρεψα όλα με χειρότερο δυνατό τρόπο. Συγγνώμη για το μήκος της ιστορίας που ακολουθεί …

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω αυτήν την ανάρτηση δηλώνοντας ότι ο σύζυγός μου είναι τέλειος (για μένα) με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι ευγενικός, ειλικρινής, ανοιχτόμυαλος, έξυπνος, εύκολος σαν άνθρωπος και με χιούμορ. Ήταν και είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δεν δημιουργεί εντάσεις. Με ελκύει με κάθε τρόπο και η συναισθηματική / λεκτική / σωματική μας σχέση δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα.

Εργάζομαι σε μια βιομηχανία που απαιτεί αρκετά ταξίδια, 2 εώς 4 εβδομάδες το μήνα, για περίπου 3-4 ημέρες την κάθε φορά. Τα περισσότερα από τα ταξίδια μου περιλαμβάνουν τη μετάβαση σε συνέδρια με συναδέλφους από τη δουλειά και από τον κλάδο γενικότερα. Συχνά πρέπει να πηγαίνω για φαγητό και ποτό με αυτούς τους ανθρώπους καθώς είναι μέρος της δουλειάς μου.

Σε μια εκδήλωση πριν από περίπου 3 μήνες, γνώρισα έναν άντρα. Ας τον ονομάσουμε “Νίκο”. Από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησα, βρήκα το Νίκο πανέμορφο. Ήταν ο τύπος του άντρα που δεν μπορούσες να αγνοήσεις. Με την υπέροχη παρουσία του και τον τρόπο που αλληλεπιδρά με άλλους, τραβούσε αμέσως τους ανθρώπους γύρω του, συμπεριλαμβανομένου και εμένα.

Εκείνο το απόγευμα, έπινα ένα ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου μόνη μου πριν ανέβω στο δωμάτιό μου για να κοιμηθώ. Ο Νίκος εμφανίζεται και ρωτάει αν μπορεί να καθίσει δίπλα μου. Θυμήθηκε το όνομά μου, το οποίο ήταν μια έκπληξη δεδομένου του αριθμού των ανθρώπων που συνάντησε ταυτόχρονα εκείνη την ημέρα.

Καταλήξαμε να μιλάμε και έπινα όλο και περισσότερα ποτά μαζί του. Το φλερτ ακολούθησε και στο τέλος συμφώνησα να με συνοδέψει μέχρι το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου. Καταλάβατε τι συνέβη τότε. Τον άφησα να μπει μέσα στο δωμάτιο και αυτό ήταν.

Τώρα είναι επίσης μια καλή στιγμή να δηλώσω ότι ο Νίκος δεν γνώριζε για τον γάμο μου. Δεν του είπα ποτέ ότι ήμουν παντρεμένη. Ποτέ δεν το ανέφερα στη συνομιλία μας. Όταν ξυπνήσαμε εκείνο το πρωί, άρχισα αμέσως να κλαίω, σοκαρισμένη για το τι είχα κάνει. Ο Νίκος προσπάθησε να με παρηγορήσει και του είπα με δάκρυα ότι ήμουν παντρεμένη. Το μόνο που θυμάμαι είναι να λέει “αν είναι δυνατόν ….” και με κοίταξε εντελώς σοκαρισμένος.

Τότε θυμάμαι την πόρτα να κλείνει λίγα λεπτά αργότερα. Είπα στη δουλειά μου ότι ένιωθα πολύ άρρωστη και με άφησαν να πάρω μια πρόωρη πτήση για να επιστρέψω σπίτι. Όταν έφτασα στο σπίτι, ο σύζυγός μου μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά. Σκέφτηκε ότι του κάνω έκπληξη επιστρέφοντας σπίτι νωρίτερα (το έχω κάνει πριν), αλλά είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τα έχασα και του είπα τα πάντα. Δεν θα βγάλω το βλέμμα των ματιών του από το μυαλό μου. Ένα τόσο απίστευτο σοκ αναμεμειγμένο με θλίψη. Προσπάθησε να κρατήσει τον εαυτό του ψύχραιμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά παρατήρησα το ελαφρύ κούνημα στα χέρια του. Δεν είπε ούτε λέξη, ετοίμασε μια βαλίτσα για μια νύχτα και έφυγε.

Μου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα μια ώρα μετά και μου είπε πως θα μείνει στον αδερφό του. Λείπει τώρα 3 μήνες. Τον ρώτησα αν μπορούμε να ζητήσουμε συμβουλευτική γάμου και δεν μου απάντησε. Τον ρώτησα αν θέλει να συζητήσουμε για αυτό και δεν το θέλει.

Ξέρω ότι είναι εντελώς δικό μου λάθος, αλλά θέλω να σώσω τον γάμο μου. Είμαι απεγνωσμένη. Θα κάνω οτιδήποτε – ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ– για να το διορθώσω αυτό που έκανα. Οι φίλοι και οι οικογένειές μας γνωρίζουν τι συνέβη. Οι γονείς μου μουείπαν ότι αν θέλει διαζύγιο, τότε πρέπει να το σεβαστώ.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δεν θέλω να χάσω το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ.

Πηγή: Reddit


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.