ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Καλές Ειδήσεις: Οδηγός σχολικού κάνει καθημερινά πλεξούδες σε μαθήτρια που έχασε τη μητέρα της

Μια μικρή πράξη καλοσύνης και αγάπης μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Η 47χρονη Tracy Dean, οδηγός σχολικού, έκανε ένα κοριτσάκι να χαμογελάσει ξανά μετά το θάνατο της μητέρας του. 

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο – ειδικά όταν είσαι σε μικρή ηλικία – από το να χάσεις έναν γονιό. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να χάνεις τη μητέρα σου, καθώς τα παιδιά βασίζονται τις περισσότερες φορές πάνω στη μητέρα τους για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Η 11 Isabella έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 9 ετών από μια σοβαρή αρρώστια. 

Παρόλο που η μικρή βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει τη ζωή της, με τη βοήθεια του μπαμπά της έκαναν μαζί τα πάντα.

Στο μόνο σημείο όπου υστερούσαν και οι δύο ήταν στο να κάνουν υπέροχες πλεξούδες στα μαλλιά της μικρής Isabella, όπως της έκανε η μητέρα της όταν ζούσε.

Τη μικρή τη στεναχωρούσε ιδιαίτερα αυτό, καθώς ήταν ένα πράγμα πολύ χαρακτηριστικό που έκανε η μαμά της κάθε πρωί μαζί της.

“Μια μέρα, η μικρή γύρισε σπίτι και τα μαλλιά της ήταν πανέμορφα χτενισμένα” σχολίασε ο πατέρας της.

Η κόρη του του είπε οτι η οδηγός του σχολικού της, η κυρία Tracy της είχε κάνει τα μαλλιά σε πλεξούδες το πρωί μόλις έφτασαν στο σχολείο.

Από εκείνη την ημέρα, η κυρία Tracy κάνει υπέροχα χτενίσματα στα μαλλιά της μικρής Isabelle χαρίζοντάς της ένα χαμόγελο καθημερινά.

“Νιώθω σαν να έχω πάλι μια μαμά” είπε η μικρή Isabelle “και περιμένω πως και πως κάθε μέρα να δω πως θα μου φτιάξει τα μαλλιά μου!”

Η καλοσύνη της οδηγού είναι πραγματικά όμορφη. Παρόλο που η αγάπη της μάνας δεν μπορεί να αντικατασταθεί, η αγάπη και η καλοσύνη καμιά φορά έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις!

 

 

 

Πηγή: ελεύθερη μετάφραση από life.gomcgill.com

 

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.