ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θέλω να ξεφορτωθώ την Κόρη του Αρραβωνιαστικού μου απ’ τον Πρώτο του Γάμο

Τα παραμύθια μας έχουν μάθει πολλές φορές για κακές μητριές και τις σκληρές τιμωρίες που επιβάλλουν στα παιδιά του συντρόφου τους.

Αλλά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν περιορίζεται στα βιβλία ή στις ταινίες, παρά συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Μια ανάρτηση μέσω Facebook.

Μια ανώνυμη μητριά πήγε σε ένα group στο Facebook για να ζητήσει συμβουλές από έναν δημοφιλή life coach και η ανάρτησή της προκάλεσε απόλυτη οργή αφού μοιράστηκε στην ομάδα.

Στην ανάρτησή της ισχυρίστηκε ότι είναι επτά μηνών έγκυος με ένα κοριτσάκι και ανυπομονεί πάρα πολύ να γίνει μητέρα, αλλά υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα – η κόρη του αρραβωνιαστικού της.

Είπε πως ο σύντροφός της είναι χήρος και είναι ο μοναδικός συγγενείς του τετράχρονου μικρού κοριτσιού. Και παρά το γεγονός ότι το παιδί δεν έχει πλέον μητέρα, η μητριά του θέλει να χάσει και τον πατέρα της.

Η γυναίκα είπε ότι έψαχνε τον καλύτερο τρόπο να ζητήσει από τον αρραβωνιαστικό της να απαλλαγεί από το παιδί του. Ναι αλήθεια.

Η ανάρτησή της έγραφε: “Δεν είμαι ο τύπος μητέρας που θα φέρομαι την κόρη του με τον ίδιο τρόπο που θα συμπεριφερόμαι στο παιδί μας. Για να είμαι ειλικρινής, σπάει τα νεύρα μου αυτό το παιδί και το αντιπαθώ.”

Συνέχισε λέγοντας ότι το παιδί είναι η φτυστό η νεκρή μητέρας της, και ότι είναι πολύ “προσκολλημένη” στον μπαμπά της. “Ανησυχώ για τον δεσμό του παιδιού μου με τον πατέρα της. Βασικά θέλω να πω στον αρραβωνιαστικό μου να την ξεφορτωθεί, και οτι μπορεί να ζήσει με τους παππούδες της.” Πρόσθεσε: “Δεν είμαι κακός άνθρωπος, απλώς θέλω το παιδί μου να λάβει όλη την προσοχή του μπαμπά της χωρίς να επέμβει η μεγαλύτερη αδερφή “της.”

Άτομα που είδαν την ανάρτηση χαρακτήρισαν γρήγορα τη μητριά “”κακό άνθρωπο”

Ένα άτομο σχολίασε: “Ελπίζω ο αρραβωνιαστικός σας να συνειδητοποιήσει ότι είναι έτοιμος να παντρευτεί τη λάθος γυναίκα, επειδή η σωστή γυναίκα θα αγαπούσε και θα μεγαλώσει το όμορφο κοριτσάκι σαν να ήταν τη δική της κόρη.”

Ένας άλλος έγραψε: “Αυτό το φτωχό μωρό έχασε τη μητέρα της και θέλετε να πάρετε τον πατέρα της μακριά; Ελπίζω να σας χωρίσει το συντομότερο δυνατόν.”

Ένας τρίτος απάντησε: “Αυτό με έκανε να κυριολεκτικά άρρωστη όταν το διάβασα. Αυτό το κοριτσάκι αξίζει πολύ περισσότερο από αυτή τη μάγισσα για μητριά. Απο κάτι σαν εσένα εμπνέονται τα παραμύθια”

Άλλοι αμφισβήτησαν εάν οι άνθρωποι θα μπορούσαν πραγματικά να είναι τόσο σκληροί στην πραγματική ζωή, αλλά ένας χρήστης προχώρησε να μοιραστεί τη δική του πολύ παρόμοια εμπειρία. «Συμβαίνει», είπε. «Ο φίλος της μαμάς μου ήθελε να αφήσει τα μικρά αδέρφια μου να μείνουν μαζί μου μόνο και μόνο επειδή ήθελε όλη της την προσοχή για τον εαυτό του».

Πηγή: mirror.co.uk


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.