ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θάνατος παιδιού ενός έτους: Πνίγηκε στο μπάνιο – το ξέχασε η μητέρα του επειδή έπαιζε με το κινητό

Μία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν μία μητέρα άφησε το μωρό της χωρίς επίβλεψη και αποκοιμήθηκε, με συνέπεια αυτό να χάσει τη ζωή του.

Η Victoria Tristan από το Τέξας κατηγορείται για κακούργημα πρώτου βαθμού αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε το παιδί να κάνει μπάνιο μόνο του χωρίς επίβλεψη και αποκοιμήθηκε.

Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι έβαλε το κοριτσάκι της στην μπανιέρα, την είπε είχε γεμίσει μέχρι απάνω με τρεχούμενο νερό, κι έπειτα την πήρε ο ύπνος για 10 λεπτά πριν ανακαλύψει τι είχε συμβεί.

Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας δείχνουν ότι όσο το παιδί ήταν μόνο του στο μπάνιο, η νεαρή μαμά αντάλλασσε μηνύματα στο κινητό σε διπλανό δωμάτιο. Έπειτα, έγειρε το κεφάλι της για λίγο με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τη στιγμή που η 21χρονη μητέρα ανακάλυψε πως το παιδί της πνίγηκε μέχρι να καλέσει βοήθεια, πέρασαν 8 λεπτά κατά τα οποία προσπαθούσε να το επαναφέρει στη ζωή με ΚΑΡΠΑ.

Ο ιατροδικαστής με τη σειρά του, έκρινε ως «ατύχημα» τον θάνατο του 1χρονου με αιτία θανάτου τον πνιγμό.

Οι αρχές, ωστόσο, ισχυρίζονται πως, το να αφήνεις ένα μωρό μόνο του στο μπάνιο, είναι εγκληματικό και η νεαρή μητέρα παραμένει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: enimerotiko.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.