Όταν ήμουν 23 ετών, έμεινα έγκυος από το αγόρι μου. Ήμασταν μαζί από το Λύκειο. Φυσικά και δεν το θέλαμε, έγινε καταλάθος.

Εκείνος με το που του ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος έπαθε σοκ. Μου εξήγησε πως δεν ήθελε να γίνει πατέρας και θα ήθελε να κάνω έκτρωση.

Δεν μπορούσα να κάνω αυτό που μου ζήτησε. Δεν μου πήγαινε η καρδιά. Ήθελα να κρατήσω αυτό το μωράκι, ακόμα και εάν θα έπρεπε να το μεγαλώσω μόνη μου.

Σεβάστηκα το γεγονός ότι το τότε αγόρι μου δεν ήθελε να έχει σχέσεις με το παιδί και δεν τον πίεσα και ποτέ να έχει. Ίσως μέσα μου ήθελα να αλλάξει γνώμη, αλλά δεν έγινε. Δεν πειράζει. Χωρίσαμε και τελείωσε το θέμα.

Γέννησα την κόρη μας μετά από μερικούς μήνες. Τη Ναταλία μου. Είναι ένα απίστευτο πλάσμα! όλο χαμογελάει, είναι ήσυχη, θέλει να ανακαλύπτει τον κόσμο και είναι κοινωνική! Είναι πραγματικά το τέλειο παιδί!

Δουλέυω δυο δουλειές για να μην επιβαρύνω τους γονείς μου, οι οποίοι μας βοηθάνε όσο μπορούν. Όταν η Ναταλία μου έγινε 2 ετών, γνώρισα ένα αγόρι, τον Βασίλη.

Ο Βασίλης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, σοβαρό και ώριμο. Αρχίσαμε να φλερτάρουμε και αμέσως αποφασίσαμε να κάνουμε σχέση. Είναι η πρώτη μου σχέση μετά τον πατέρα της κόρης μου.

Ο Βασίλης είναι ένα χρόνο μεγαλύτερός μου. Αμέσως του είπα την αλήθεια για την κόρη μου και εκείνος δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα. Είχαν όμως οι γονείς του.

Δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι ο γιος τους έχει σχέση με μια κοπέλα που έχει παιδί από άλλον. Του λένε ότι έχει μπλέξει και ότι καλά θα κάνει να χωρίσουμε πριν το μετανιώσει. Εγώ δεν τον έχω επιβαρύνει ποτέ οικονομικά, εργάζομαι κανονικά και ζω σε δικό μου σπίτι.

Εκείνος έχει μια δουλειά με ένα μισθό βασικό. Δεν τα σκέφτηκα ποτέ τα χρήματά του, γιατί εκτός του ότι βγάζω περισσότερα, δεν με απασχολεί κιόλας.

Έχει περάσει ένας χρόνος και το παιδί μου τον φωνάζει “μπαμπά” και ζούμε όλοι μαζί. Οι γονείς του δεν με έχουν γνωρίσει ποτέ και αρνούνται κιόλας. Εκείνος είναι κάθετος και τους εξηγεί ότι έχει πάρει την απόφασή του και θέλει να παντρευτούμε.

Με ενοχλεί πάρα πολύ που σκέφτονται έτσι λόγω του παιδιού μου. Έχει φάει απόρριψη από τον πατέρα της πριν καν τη γνωρίσει, και τώρα από τους γονείς του συντρόφου μου.

Το Ναταλάκι μου είναι ένα υπέροχο πλάσμα και δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν.

Δεν με ενδιαφέρει να μην ήθελαν εμένα επειδή ίσως δεν με συμπαθούσαν, αλλά το παιδάκι μου δεν έχει κάνει τίποτα. Δεν φταίει εκείνη επειδή απλά υπάρχει.

Κωνσταντίνα, 27 ετών


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.