Παντρεύτηκα έναν υπέροχο άνδρα πριν από τρία χρόνια. Έχουμε μια κόρη και περιμένω το δεύτερο παιδί μας, ένα αγοράκι. Ο σύζυγός μου αγόρασε ένα σπίτι για εμάς και γενικά είναι ότι μπορούσα να ζητήσω σε έναν άνδρα.

Είναι ένας υπέροχος πατέρας και ένας εργατικός, έξυπνος άνθρωπος. Ενώ έχω μια υπέροχη ζωή, δυστυχώς, η μαμά μου είναι πρόβλημα για μενα…

Η μητέρα μου δεν είχε την ίδια τύχη που είχα εγώ στον έρωτα και στη ζωή, και δεν φοβάται να δείξει οτι νιώθει πίκρα γι ‘αυτό. Ήμουν το προϊόν μιας παράνομης σχέσης με έναν παντρεμένο γιατρό. Το ανακάλυψα τυχαία όταν ήμουν 8 ετών, σε μια επίσκεψη στο σπίτι της γιαγιάς μου.

Ο πατέρας μου ήρθε να με βρει όταν ήμουν 12, αλλά πάντα καυχιόταν για τα άλλα παιδιά του, έκανε υποσχέσεις που δεν κρατούσε ποτέ και μου θυμίζει σε κάθε ευκαιρία ότι ποτέ δεν με ήθελε. Η μητέρα μου δεν με προστάτευσε ποτέ από τη συναισθηματική δυσφορία που μου προκάλεσε και δεν διεκδίκησε ποτέ καμία οικονομική υποστήριξη από εκείνον, οπότε αν χρειαζόμουν κάτι έπρεπε να τον πάρω τηλέφωνο και να το ζητήσω.

Η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε, και παρόλο που ήμουν ακόμα ανήλικη, με ξέχασε. Ζούσαμε μαζί, αλλά ήταν σαν να μην υπήρχα… ο πατριός μου τη χώρισε μετά απο λίγο διάστημα, επειδή βρήκε μια νεότερη.

Καθώς μεγάλωσα, η μαμά μου πίστευε ότι θα μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου, οπότε βασικά με παράτησε στα 18 μου λέγοντάς μου οτι πρέπει να φύγω απο το σπίτι, και αφιέρωσε τη ζωή της στον αδερφό μου, τον γιο της με τον πατριό μου.

Ευτυχώς, είμαι περήφανη που έχω πετύχει στη ζωή μου. Έγινα νοσοκόμα και έχω πραγματοποιήσει τα περισσότερα από τα όνειρά μου μέχρι τώρα. Αλλά αντί να είναι ευτυχισμένη για μένα, έχει βάλει ως στόχο να κάνει τη ζωή μου εφιάλτη.

Όταν της παρουσίασα για πρώτη φορά τον άντρα μου, είπε ότι ήθελε να με εκμεταλλευτεί, επειδή εκείνος βγάζει λιγότερα απο εμένα. Ήταν εξαιρετικά αγενής με την οικογένεια του συζύγου μου στο γάμο μας, αρνήθηκε να μου δώσει γαμήλιο δώρο, αλλά ήθελε να προσκαλέσει όλους τους φίλους της, παρόλο που ο προϋπολογισμός μας δεν μπορούσε να τους καλύψει, και ήταν τόσο μεθυσμένη που σχεδόν κατέστρεψε την γαμήλια τούρτα μας επειδή έπεσε πάνω της.

Όταν έμεινα έγκυος, αντί να πει «συγχαρητήρια», μου είπε «αν αυτό είναι που θέλετε…»

Δεν της μίλησα για πέντε μήνες μετά απο αυτό, περιμένοντας να ζητήσει συγγνώμη, αλλά αντ ‘αυτού, παραδέχτηκε ότι με ζήλευε και αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη, επειδή δεν ένιωθε ότι έκανε κάτι λάθος.

Πρόσφατα μετακομίσαμε σε νέο σπίτι. Την προσκάλεσα γιατί, παρά τα γεγονότα, ο σύζυγός μου πιστεύει ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, η κουζίνα μας δεν λειτουργούσε εκείνη τη στιγμή γιατί κάτι είχε χαλάσει, και όταν ρώτησε αν μπορούσε να φέρει κάτι, είπαμε να φέρει φαγητό.

Έφερε φαγητό… για τον εαυτό της.

Τσακωθήκαμε εκείνο το βράδυ άσχημα και είπε λόγια που δεν μπορώ να ξεχάσω. Πως δεν μου άξιζε η ευτυχία. Εφόσον είχα καταστρέψει τη ζωή της και ήμουν ένα λάθος που αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνη της, θα έπρεπε για μια ζωή να είμαι δουλικό της για να δείξω ευγνωμοσύνη.

Αυτά και πολλά άλλα ήταν τα λόγια της.

Ζήτησε να παρατήσω τον άντρα μου και τα παιδιά μου γιατί είμαι μια άχρηστη και ότι θα έπρεπε εκείνη να είναι στη θέση μου και εγώ στη δική της.

Δεν την ξαναείδα μετά από αυτό. Είμαι ακόμα πληγωμένη.

Πώς γίνεται μια μάνα να νιώθει έτσι; Δυστυχώς είναι αλήθεια αυτό που λένε οτι μερικές μανάδες είναι απλά απαράδεκτες. Απλώς δεν περίμενα ποτέ οτι μια απο αυτές θα ήταν η δική μου.

Πηγή: news.amomana.com, reddit


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.