ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ζητάμε Νταντά και διαθέτουμε $128,000 το χρόνο, μαζί με Porsche, Range Rover & Masseratti

Όταν μια οικογένεια στο Λονδίνο δημοσίευσε την αγγελία τους σε μια εφημερίδα λέγοντας ότι έψαχναν μια νταντά για τα τέσσερα παιδιά τους, δεν συνειδητοποίησαν ότι η διαφήμιση θα προκαλούσε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των δημοσιογράφων και του κοινού.

Ωστόσο, οι μισθοί και οι παροχές που συνοδεύουν τη δουλειά είναι μοναδικοί και δύσκολο να αγνοηθούν. Αυτή η οικογένεια έκανε το καλύτερο δυνατό για να κάνει τη δουλειά της νταντάς πιο ελκυστική.

Αλλά μάθαμε ότι η οικογένεια με τέσσερα παιδιά (ηλικίας 2, 5, 7 και 15) έχει πολύ υψηλά στάνταρ.

Η μητέρα που έγραψε αυτή τη διαφήμιση είπε: “Νομίζω ότι είναι καλύτερο να είμαι ειλικρινής – η δουλειά είναι δύσκολη. Τα παιδιά μας κάνουν μάθημα από στο σπίτι και χρειάζονται συνεχή προσοχή και επίβλεψη, ακόμα και όταν είναι με τους δασκάλους τους. “

Στη συνέχεια, η μητέρα έκανε μια λίστα με τα καθήκοντα της νταντάς:

1. Πρέπει να έχετε πτυχίο Παιδικής Ψυχολογίας.

2. Να μην έχει δικά της παιδιά.

3. Έχετε τουλάχιστον 15 χρόνια εμπειρίας ως νταντά.

4. Να είστε πρόθυμοι να εργάζεστε έξι ημέρες την εβδομάδα, από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

5. Να μη φοβάται τα αεροπλάνα και να είναι πρόθυμη να ταξιδεύει διεθνώς, μερικές φορές ακόμη και τρεις φορές την εβδομάδα, επειδή η οικογένεια έχει σπίτια στο Λονδίνο, τα Μπαρμπάντος, το Κέιπ Τάουν και την Ατλάντα.

6. Πρέπει να έχετε άδεια οδήγησης στο ΗΒ.

7. Να έχετε παρακολουθήσει μαθήματα αυτοάμυνας. Ωστόσο, εάν ο υποψήφιος δεν έχει κάνει αυτό το μάθημα, η οικογένεια προσφέρεται να το πληρώσει. Αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο.

Μετά από αυτό, η μητέρα διευκρίνισε επίσης τα πλεονεκτήματα αυτής της εργασίας:

1. Μισθός 100.000 £ ετησίως

2. Η οικογένεια προτιμά τη νταντά να τρώει πάντα με τα παιδιά, το φαγητό θα ετοιμάζεται από διάσημους σεφ. Αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, η νταντά μπορεί να επιλέξει το δικό της φαγητό.

3. Μπορεί να χρησιμοποιήσει οικογενειακά αυτοκίνητα, όπως Porsche, Range Rover και Maserati.

4. Είναι ελεύθερη να κάνει ό, τι θέλει με τον ελεύθερο χρόνο της. Ωστόσο, η οικογένεια πρέπει να διευκρινίσει: η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και η κατανάλωση απαγορευμένων ουσιών δεν θα γίνεται ανεκτή και θα τιμωρείται με άμεση απόλυση.

Η μητέρα δημοσίευσε την αγγελία της σε ιστότοπο του Ηνωμένου Βασιλείου και είπε ότι δεν περίμενε να λάβει τόσο μεγάλη προσοχή από τα ΜΜΕ.

Υποθέτω ότι όλοι είναι έκπληκτοι από τον τρόπο ζωής αυτών των ανθρώπων…

Πάνω από 1.000 γυναίκες έχουν υποβάλει τα βιογραφικά τους για αυτήν τη δουλειά και, δεν νομίζω ότι πρέπει να αναφέρουμε, όλοι είναι περίεργοι ποιος θα είναι ο τυχερός που θα λάβει αυτή τη δουλειά των ονείρων.

Πηγή: readthefullstory.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.