ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δικηγόροι Αποκαλύπτουν τους πιο περίεργους λόγους Διαζυγίου πελατών τους

Ζητήθηκε από κάποιους δικηγόρους διαζυγίων, να μοιραστούν τους πιο περίεργους λόγους για τους οποίους χώρισαν οι πελάτες τους .

Δείτε κάποιες απο τις απαντήσεις τους:

“Αντιμετωπίζω πολλά διαζύγια στην δουλειά μου. Εξετάσαμε κάποτε μια καταγγελία για διαζύγιο, επειδή η σύζυγος άφηνε πάντα λεκέδες στην τουαλέτα.”

“Η πελάτισσά μου χώρισε τον άντρα της επειδή επέμενε να φέρει τη μητέρα του στο ταξίδι του μέλιτος. Ο λόγος; Επειδή η μητέρα του τον θηλάζει. Ναι, καλά διαβάσατε. Ενήλικας άντρας θηλάζεται ακόμα απο τη μητέρα του.”

“Μια από τις συναδέλφους μου έχει παντρευτεί επτά φορές. Μια φορά χώρισε έναν άντρα επειδή ήταν «πολύ όμορφος» και δεν μπορούσε να τον εμπιστευτεί. Μια άλλη φορά, χώρισε έναν άνδρα επειδή επέστρεψε στο σπίτι με τη λάθος μάρκα χοτ ντογκ από εκείνη που του είπε να αγοράσει. Μακάρι να τα έβγαζα όλα αυτά που σας λέω απο το μυαλό μου…”

“Η πελάτισσά μου ήταν αυστηρά χορτοφάγος. Ένα βράδυ ο σύζυγός της της έδωσε ψάρια και κρέας, αλλά νόμιζε ότι ήταν υποκατάστατο κρέατος. Όταν ανακάλυψε ότι ήταν πραγματικό κρέας, τον χώρισε.”

“Ένα ζευγάρι χώρισε, αφού η σύζυγος μπήκε στο δωμάτιο και βρήκε τον άντρα της, να έχει φορέσει τα ρούχα της και να έχει βαφτεί”

“Ζευγάρι χώρισε την ίδια μέρα που παντρεύτηκαν. Ο γαμπρός χορεύει με την αδερφή του στη δεξίωση, και η νύφη ζήτησε να σταματήσουν. Η αδερφή του προσπάθησε να την χτυπήσει στο πρόσωπο, αλλά απέτυχε. Ξέσπασε μεγάλος καυγάς μπροστά σε όλο τον κόσμο. Η νύχτα τελείωσε με τη νύφη να ζητάει από τον γαμπρό να επιλέξει μεταξύ αυτης ή της αδερφής του. Διάλεξε την αδερφή του. “

Πηγή: Reddit


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.