ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δασκάλα υιοθέτησε το μαθητή της με σύνδρομο Down αφού η μητέρα του πέθανε από καρκίνο του μαστού

Ο Jake Manning είναι ένα αγόρι με σύνδρομο Down που πρόσφατα έχασε τη single μητέρα του, Jean Manning, από καρκίνο του μαστού.

Βρήκε όμως τον φύλακα-άγγελό του στο πρόσωπο της δασκάλας του, Kerry Bremmer, που αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Η Bremmer είπε ότι «ερωτεύτηκε τον Jake αμέσως» όταν τον πρωτοσυνάντησε πριν από τέσσερα χρόνια. Την ίδια χρονιά, που η κατάσταση της υγείας της μητέρας του άρχισε να επιδεινώνεται, εκείνη σκέφτηκε:

«Τι θα κάνει;». Τότε η εκπαιδευτικός αποφάσισε να καταστρώσει με τον σύζυγό της, Dave, ένα σχέδιο Β, σε περίπτωση που θα επαληθευόταν το χειρότερο σενάριο.

Στη συνέχεια, έκανε μια απίστευτη πρόταση στην Jean: «Αν χρειάζεσαι ένα εναλλακτικό πλάνο για τον Jake, η οικογένειά μας με μεγάλη χαρά θα τον κάνει μέλος της». Η μητέρα του Jake τότε τής απάντησε: «Απόψε θα κοιμηθώ καλύτερα από ό,τι έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό».

Σταδιακά, ο Jake άρχισε να περνάει χρόνο με την Kerry, τον Dave, και τα τρία παιδιά τους, Kaitlyn, Kristen και Jonathan, που αγκάλιασαν με αγάπη το αγόρι. Ο Dave θυμάται: «Όταν αποφασίσαμε να τον υιοθετήσαμε και τον συνάντησα, μου είπε: “Είσαι ο μπαμπάς; Είσαι ο Dave ο μπαμπάς;».

Μετά τον πρόσφατο θάνατο της Jean, μετά από έναν ακόμα κύκλο χημειοθεραπείας, ο Jake είπε: «Η μαμά μου πήγε στον παράδεισο. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Η Kerry, αν και βαθιά πληγωμένη από την απώλεια εκείνης της γυναίκας, υποδέχτηκε αμέσως το ορφανό αγόρι στο σπίτι της, σχολιάζοντας ότι «η Jean θα συνεχίσει να ζει σε αυτό το σπίτι μαζί μας».

Η οικογένεια, για να ξεκινήσει τις αυξημένες ανάγκες της, ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων στην πλατφόρμα GoFundMe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: hairt.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.