ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δασκάλα Νηπιαγωγείου συνεχίζει το μάθημα από το Νοσοκομείο ενώ υποβάλλεται σε Χημειοθεραπεία

Για πολλούς εκπαιδευτικούς, η διδασκαλία είναι κάτι περισσότερο από μια απλή δουλειά. Είναι ένα αληθινό πάθος και τίποτα δεν θα τους εμποδίσει να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Μια νηπιαγωγός, είναι ακριβώς αυτό που περιγράψαμε παραπάνω. Διδάσκει από το δωμάτιο του νοσοκομείου της, παρόλο που υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.

Η 54χρονη δασκάλα του νηπιαγωγείου Kelly Klein διδάσκει στο δημοτικό σχολείο Falcon Heights. Είναι το είδος της δασκάλας που θυμάσαι για μια ζωή γιατί την αγάπησες τόσο! Διδάσκει 32 χρόνια, τα τελευταία 12 έχει αναλάβει παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου.

“Κάθε νηπιαγωγείο είναι σαν να πηγαίνεις στη Disneyland.Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. Είναι τόσο ενθουσιασμένοι για τα πάντα. Κάνουμε κάθε μάθημα θεατρικό και διασκεδαστικό και εντυπωσιακό, και το λατρεύουν. “

Σύμφωνα με την διευθύντρια του σχολείου, Beth Behnke, δεν πιστεύει ότι η Κέλι έχει λείψει ποτέ από το σχολείο. Για την Κέλι, η καθημερινή ζωή με τους μαθητές της είναι αυτό που της δίνει δύναμη να συνεχίζει να πολεμάει και να μην το βάζει κάτω. “Ήρθε σε μένα το καλοκαίρι, πριν ξεκινήσει το σχολείο, και είπε, «Σε παρακαλώ μην με κάνεις να πάρω ιατρική άδεια λόγω της υγείας μου”. Όπου η διευθύντρια της απάντησε “Φυσικά όχι. Θα βρούμε τη λύση μαζί. “

Η Kelly διαγνώστηκε με τελικό στάδιο καρκίνο των ωοθηκών. Όμως, αυτό δεν την εμποδίζει. Η Κέλι διδάσκει καθημερινά από το δωμάτιο του νοσοκομείου της, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται για τη ζωή της.

Η Κέλι διδάσκει τους μαθητές της κάθε μέρα, ακόμη και όταν υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Αρνήθηκε να φύγει. “Τι καλύτερο από το να περνάει κανείς τέσσερις ή πέντε ώρες με τα παιδιά 5 ετών; Κάνει το χρόνο να περνάει γρήγορα. Με κάνει να χαμογελάω.”

Η κυρία Klein λέει ότι οι μαθητές της τη βοηθούν να περνά η κάθε μέρα. Αναμφίβολα, της θυμίζουν ότι πρέπει να είναι ευτυχισμένη και δυνατή και να συνεχίζει. Η διδασκαλία από το δωμάτιο του νοσοκομείου της είναι ακριβώς αυτό που θέλει η Kelly. Επιπλέον, λέει ότι η δυνατότητα συνέχισης είναι δώρο και ότι οι μικροί μαθητές της είναι το καλύτερο φάρμακο που θα μπορούσε να ζητήσει.

Δεν είναι εύκολο να εξηγήσουμε στα μικρά παιδιά ποιες για ασθένειες, ειδικά για τον καρκίνο. Όμως, η Κέλι εξήγησε τι συμβαίνει στο σώμα της με τον απλούστερο τρόπο. Τώρα, οι μαθητές της, είναι μέρος της καθημερινής της ζωής, ακόμα και όταν πηγαίνει για θεραπείες.

“Απλώς γνωρίζουν ότι έχω μια αρρώστια που λέγεται καρκίνος. Ξέρουν ότι πηγαίνω στο «σπίτι του γιατρού» για να παίρνω φάρμακα κάθε μήνα για να με βοηθήσουν να γίνω καλύτερα. “ εξηγεί.

Όπως αναφέραμε, δεν είναι εύκολο να εξηγήσεις στα μικρά παιδιά κάτι τραγικό. Γι ‘αυτό η Κέλι δεν έχει πει στους μαθητές της ότι έχασε τα μαλλιά της λόγω χημειοθεραπείας.

“Τα 5χρονα ανησυχούν. Όταν ξαφνικά γίνεσαι φαλακρός, είναι τρομακτικό. Δεν ήθελα να πω τίποτα έως ότου είναι πραγματικά αισθητό και μέχρι στιγμής δεν είναι. Έκοψα τα μαλλιά μου πολύ κοντά, οπότε δεν θα ήταν τόσο τραυματικό. Την πρώτη φορά που άρχισα να τα χάνω, ήταν πιο αισθητό. “

Τέλος, η Kelly ελπίζει ότι οι μαθητές της θα θυμούνται το χρόνο που πέρασαν μαζί.

Θέλει να ξέρουν και να δουν και οι ίδιοι, ότι ο καρκίνος δεν χρειάζεται να είναι «θανατική ποινή».

Πηγή: tiffytaffy.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.