ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γυναίκα εξαφανισμένη 11 χρόνια ζούσε με τον φίλο 500 μέτρα από το σπίτι της

Μια 29χρονη που είχε εξαφανιστεί όταν ήταν 18 ετών από το χωριό Αγιαλούρ στην Ινδία πριν 11 χρόνια βρέθηκε να ζει μόλις 500 μέτρα από το σπίτι των γονιών της, περνώντας όλα αυτά τα χρόνια σε ένα δωμάτιο με τον άντρα που αγαπούσε.

Ο άντρας, παρόλο που ζούσε με τους γονείς του, εκείνοι αγνοούσαν πλήρως την παρουσία της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, η 18χρονη τότε Σατζίθα έφυγε κρυφά από το σπίτι των γονιών της και περπάτησε μέχρι το σπίτι του Αλιχουβάτιλ Ραχμάν εκεί κοντά, τον Φλεβάρη του 2010.

Μιας και ο νεαρός δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει με το ενοίκιο του δικού τους σπιτιού, το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει στο σπίτι των γονιών του άντρα, χωρίς κανείς να προσέξει την παρουσία της κοπέλας εκεί.

Ξεκίνησαν να ζουν μαζί σε ένα μικρό δωμάτιο και ο Ραχμάν άνοιξε μια μικρή τρύπα στο σπίτι, απ’ όπου η κοπέλα έβγαινε έξω τη νύχτα.

Μπορούσε τότε να κάνει ένα μπάνιο και να κάθεται έξω για λίγη ώρα.

Όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία, το ζευγάρι κρατούσε τη σχέση του κρυφή, μιας και τα δύο παιδιά ανήκουν σε διαφορετικές θρησκείες και φοβούνταν την κατακραυγή.

«Η ιστορία τους μοιάζει παράξενη, αλλά πήγαμε στο σπίτι του νεαρού και μας έδειξαν πώς η Σατζίθα ζούσε μυστικά εκεί -κλεισμένη σε ένα μικρό δωμάτιο- για όλα αυτά τα χρόνια» εξηγεί ο εκπρόσωπος της αστυνομίας

Κάποιους μήνες πριν, η κοπέλα έφυγε από το σπίτι για άγνωστους λόγους. Την ίδια μέρα, ο Ραχμάν τσακώθηκε με την οικογένειά του κι έφυγε κι αυτός για να τη βρει.

Οι γονείς του νεαρού άντρα δήλωσαν τότε την εξαφάνισή του στην αστυνομία, χωρίς να φαντάζονται τους λόγους για τους οποίους το είχε σκάσει από το σπίτι.

Ο αδερφός του Ραχμάν εντόπισε τυχαία τον νεαρό κι ανακάλυψε ότι ζούσε μαζί με την κοπέλα σε ένα σπίτι που νοίκιασαν σε ένα κοντινό χωριό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δικαστήριο και τους επετράπη να ζήσουν μαζί από εδώ και στο εξής.

 

 

Πηγή: sputniknews.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.