ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γονείς Νύφης κανόνισαν να έχει μόνο θαλασσινά στο γάμο καθώς εκείνοι πληρώνουν – παρόλο που η κόρη τους είναι αλλεργική

Μια μέλλουσα νύφη αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε ενδεχομένως να αποβεί μοιραίο – και αναζητά απεγνωσμένα μια λύση.

Πηγαίνοντας στο Facebook για συμβουλές, η Αυστραλιανή νύφη παραδέχτηκε ότι οι γονείς της καλύπτουν το κόστος του γάμου, πράγμα που σημαίνει πως παίζουν τεράστιο ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Έχουν κανονίσει θαλασσινά για τους καλεσμένους τη μεγάλη μέρα του γάμου της κόρης τους, παρόλο που η ίδια είναι αλλεργική. Τόσο αλλεργική, που διατρέχει κίνδυνο αναφυλαξίας, μια θανατηφόρα αντίδραση που προκαλεί σοκ, έναν ταχέως επιταχυνόμενο καρδιακό ρυθμό και πρήξιμο των αεραγωγών που οδηγεί στο κλείσιμο του λαιμού.

Το κόστος κάλυπτε ή κρέας και κοτόπουλο μαζί ή θαλασσινά. Οι γονείς προτίμησαν τα θαλασσινά, καθώς ήταν πιο κομψά για τη μέρα του γάμου.

Αντί να επιμείνει να αλλάξουν γνώμη για το μενού, αναγκάστηκε να σκεφτεί κάτι άλλο – και τα σχόλια που πήρε είναι άσχημα…

“Γειά σε όλους, είμαι πολύ αλλεργική στα θαλασσινά, αλλά οι γονείς μου που καλύπτουν το κόστος του γάμου μου, είναι κάθετοι πως τα οστρακοειδή είναι η καταλληλότερη επιλογή για το γάμο μου”, έγραψε. “Έχετε κάποιες διασκεδαστικές ιδέες για πινακίδες που να αναφέρουν κάτι του στυλ ” μην αγγίζετε τη νύφη μέχρι να απολυμανθείτε “;”

Αντί για προτάσεις, δεκάδες χρήστες κοινωνικών μέσων εξέφρασαν οργή για το «εγωιστικό» αίτημα που θα μπορούσε να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο. Ένα άτομο αποκάλεσε τους γονείς της “εγκληματίες” και πρότεινε να πληρώσει η ίδια το φαγητό για να είναι όλοι ασφαλής.

«Δεν θα ρίσκαρα καν να πάω στον ίδιο μου το γάμο στη θέση σου», έγραψε μια γυναίκα.

Πηγή: thesun.co.uk


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.