ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Γνωρίστε τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, δεν τα εμβολιaζουν και δεν έχουν κανόνες!

Ένα ζευγάρι από την Αγγλία, η Adele και ο Matt Allen, έχουν τρία παιδιά και τα μεγαλώνουν χωρίς κανόνες.

Τα παιδιά μπορούν να τρώνει ό,τι θέλουν μέσα στην ημέρα χωρίς να υπάρχουν κανόνες περί σωστής διατροφής και έχουν την επιλογή να κοιμούνται όσο αργά θέλουν.

“Σεβόμαστε τις επιλογές τους και το σώμα τους” είχε πει η μητέρα σε μια συνέντευξη. “Εάν το μόνο που θέλουν να φάνε εκείνη την ημέρα είναι παγωτό, τότε θα φάνε παγωτό”.

Κανένα από τα παιδιά δεν πάει σχολείο, με αποτέλεσμα ο μεγαλύτερος γιός τους να μη γνωρίζει βασικά μαθηματικά και ανάγνωση σε επίπεδο άλλων παιδιών της ίδιας ηλικίας.

“Επιλέγουμε να μην τα στέλνουμε σχολείο και να τους προσφέρουμε γνώση για πράγματα τα οποία τους ενδιαφέρουν πραγματικά. Παράδειγμα τις προάλλες ο μικρός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τους δεινόσαυρους, και έτσι εμείς του προσφέραμε γνώση για αυτό το θέμα” είπαν οι γονείς.

“Κοιμούνται όταν πιστεύουν ότι πρέπει, καθώς αυτό ζητάει το σώμα τους. Η μικρή κοιμάται κατά τις 7 το απόγευμα, αλλά ο μεγάλος κοιμάται πιο αργά, κατά τις 10 με 11 το βράδυ. Το επιτρέπουμε αυτό, για να μην έχει θέματα αργότερα με αυπνίες κτλ. Αυτό ζητάει το σώμα του και το σεβόμαστε.”

Είναι “κατά του συστήματος” και οι δυο δηλώνουν πως αυτό είναι μια κοινή απόφαση που πήραν και οι δυο.

Δεν έχουν κάνει κανένα εμβόλιο στα παιδιά τους και είναι κατά των φαρμάκων γενικότερα.

Δηλώνουν πως ακόμα και εάν ένα παιδί έχει πολύ υψηλό πυρετό δεν θα πάνε σε γιατρό ή στο νοσοκομείο, καθώς είναι φυσικό και πρέπει το σώμα του να αποβάλλει την αρρώστεια μόνο του ώστε να δημιουργηθούν αντισώματα.

Το ζευγάρι δεν εργάζεται, και ζει σε σπίτι που του προσφέρει το κράτος, ζεί από τα επιδόματα που δικαιούνται και δηλώνουν πως ζουν μια ευτυχισμένη και ξέγνοιαστη ζωή χωρίς άγχος και στρές όπως το μεγαλύτερο ποσοστό πληθυσμού στις μέρες μας.

Στα παρακάτω βίντεο, θα πάρετε μια μικρή γεύση από τη ζωή τους, όταν είχαν δυο παιδιά και όταν απέκτησαν και το τρίτο. 

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.