Ως μαιευτήρας-γυναικολόγος, η Δρ Amanda Hess, γνωρίζει οτι ένας τοκετός είναι απρόβλεπτος. Ωστόσο, ποτέ δεν θα περίμενε πόσο απίστευτη θα ήταν η δική της ιστορία γέννας.

Η Hess, ήταν 9 μηνών έγκυος και ετοιμαζόταν για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, τον Ιούλιο του 2017. Την ημερομηνία του τοκετού της, πήγε στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Frankfort, τον τόπο εργασίας της, αυτήν την φορά όμως ως ασθενής.

Καθώς εγκαταστάθηκε στο δωμάτιό της, άκουσε ότι ένα μωρό – που γεννιόταν με γρήγορους ρυθμούς και με τον ομφάλιο λώρο γύρω από το λαιμό του – ήταν σε κίνδυνο και ο γιατρός εφημερίας ήταν απασχολημένος. Αυτό έκανε την Hess να σηκωθεί να βοηθήσει.

«Απλώς φόρεσα μια ιατρική ρόμπα για να καλύψω την πίσω πλευρά μου που ήταν εκτεθειμένη, και έβαλα μπότες πάνω από τα λαστιχένια παντοφλάκια μου και κατέβηκα στο δωμάτιό της», είπε στο τοπικό πρακτορείο ειδήσεων WKYT.

Χάρη στη γρήγορη σκέψη και την ανιδιοτελή στάση της Hess, η ασθενής γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Και, μόλις ολοκλήρωσε τη δουλειά της, η Hess επέστρεψε στο δωμάτιό της, όπου έβγαλε τις μπότες της, και μετά από λίγη ώρα γέννησε το δικό της κοριτσάκι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ασθενής, Leah Halliday Johnson, είναι ευγνώμων. “Εκπληκτικό αυτό που έκανε”, είπε στο ειδησεογραφικό κανάλι Lex 18. “Νιώθω πολύ τυχερή που ήταν εκεί, αλλά και που είναι ένας τόσο καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν θα έκαναν πολλοί αυτό που έκανε. Την εκτιμούμε πραγματικά.”

Πηγή: mymodernmet.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.