ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γιαγιά δεν ήθελε τον νεογέννητο εγγονό της γιατί της φαινόταν άσχημος – Δείτε τι έκανε και θα εξοργιστείτε

67χρονη γιαγιά δεν ήθελε τον νεογέννητο εγγονό της γιατί της φαινόταν άσχημος. Δείτε τι του έκανε και θα εξοργιστείτε.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Κολομβία μπήκε με φόρα σε μια κλινική στην Santa Marta και απαίτησε να πάρουν το εγγονάκι της πίσω.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι κανένα μέλος της οικογένειας της δεν θα μπορούσε να είναι τόσο άσχημο και ότι το προσωπικό του νοσοκομείο ξεκάθαρα άλλαξε το παιδί της οικογένειας με κάποιο άλλο.

Ο Carlos Pallares, γραμματέας, είπε: “Η γιαγιά δεν ήταν πολύ χαρούμενη. Δεν αναγνώρισε το μωρό σαν νέο μέλος της οικογένειας και έτσι αποφάσισε να έρθει πίσω στην κλινική μαζί με την μητέρα του μωρού και να το επιστρέψει.”

Φυσικά, το προσωπικό αρνήθηκε ότι μπέρδεψε τα πράγματα και είπε στην γιαγιά ότι το εγγόνι της ήταν το μόνο αγοράκι που είχε γεννηθεί στο νοσοκομείο εκείνη τη μέρα,.

Ο Pallares είπε επίσης ότι η γυναίκα πρέπει να μάθει να αποδέχεται τον εγγονό της, ανεξαρτήτως εμφάνισης. “Η κατάσταση θα πρέπει να γίνει αποδεκτή. Μερικές φορές η βιολογία και η γενετική παίζουν ρόλο σε αυτά τα λάθη και πρέπει να αποδεχόμαστε.”

Αφότου το προσωπικό του νοσοκομείου έκανε ακόμα έναν έλεγχο στο μωρό για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει, έδωσαν το παιδί πίσω στην μητέρα και την ανήσυχη γιαγιά και τις έδιωξαν.

 

 

 

 

Πηγή: athensmagazine.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.