Δεν σταματάει η κριτική στα social media στον Αlec Baldwin και την γυναίκα του, με αφορμή την γέννηση του τελευταίου τους μωρού.

Πριν από έξι μήνες, η σύζυγος του Alec, Hilaria ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα της γέννησης του πέμπτου τους μωρού, του Eduardo “Edu” Pao Lucas. Δύο μήνες αργότερα η Hilaria μιλούσε δημόσια για το πόσο χαρούμενη είναι με τα πέντε παιδιά της, χωρίς να επιδιώκει κάποιο ακόμα, ειδικά λόγω του στρες που προκύπτει λόγω του κορωνοϊού, όπως είπε.

Πέντε μήνες μετά την γέννηση του μικρού Eduardo όμως, η Hilaria δημοσιεύει μια φωτογραφία με το έκτο τους παιδί, την Δευτέρα 1η Μαρτίου, με την επιγραφή “7❤️📸Alec”

Kαι εκεί ξεκινάει ο χαμός. Προτού ανακοινώσουν την έλευση του έκτου μωρού τους, το ζευγάρι δεν είχε πει δημόσια πως περιμένει παιδί. Επιπλέον είχαν περάσει μόλις 6 μήνες από την τελευταία γέννα της Hilaria. Έτσι η ατελείωτη ροή σχολίων κάτω από την φωτογραφία, ίσως μπορεί να θεωρηθεί και δικαιολογημένη.

“Ποιά είναι η μητέρα; Δεν ήσουν έγκυος! Γέννησες πριν 6 μήνες.”

“Αν έγινε με παρένθετη μητέρα απλά πες το! Αν το υιοθετήσατε, απλά πες το! Αν το μωρό είναι από την παράλληλη σχέση του άντρα σου και αποφασίσατε να το μεγαλώσετε εσείς, απλά πες το!”

“Αν δεν θέλετε να ακούτε τα σχόλια, απλά σταματήστε να ποστάρετε τα παιδιά σας στα social media”

Αυτά ήταν μερικά από τα σχόλια που έλαβε το ζευγάρι. Αν και οι ίδιοι δεν έχουν απαντήσει επίσημα για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στον κόσμο το τελευταίο τους παιδί, μια πηγή στο E!News ανέφερε πως χρησιμοποιήθηκε ανάδοχη μητέρα.

Όπως και να έχει, να τους ζήσουν τα παιδάκια τους !


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.