ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Απέσυρε τη δωρεά για παιδί με καρκίνο όταν έμαθε για τους γονείς της

Ένα απίστευτο περιστατικό ομοφοβίας και ρατσισμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με θύμα… ένα καρκινοπαθές μιρκό κορίτσι.

Η μικρή Callie πριν από περίπου έναν χρόνο, σε ηλικία μόλις 18 μηνών, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα, που είναι όγκος του νευρικού συστήματος.

Το κοριτσάκι ήταν ήδη στο τέταρτο στάδιο και έπρεπε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες για τουλάχιστον 18 μήνες και στη συνέχεια σε επέμβαση και σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Για τον λόγο αυτό οι γονείς της άνοιξαν έναν λογαριασμό σε μία πλατφόρμα δωρεών, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα της θεραπείας της.

Πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να δώσουν μερίδιο από τα χρήματά τους για να σωθεί η μικρή, ανάμεσα στους οποίους και μία γυναίκα η οποία σκόπευε να τους προσφέρει ένα μεγάλο ποσό.

Η συγκεκριμένη γυναίκα απέσυρε όμως τη δωρεά της, μόλις διαπίστωσε ότι την κηδεμονία του άρρωστου κοριτσιού έχουν δύο γυναίκες που είναι ζευγάρι.

“Προσεύχομαι για την Callie. Θα δώριζα 7.600 δολάρια αλλά ανακάλυψα πως οι γονείς της είναι δυο γυναίκες. Επέλεξα να τα κάνω δωρεά στον Άγιο Ιούδα, εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Λυπάμαι. Θα προσεύχομαι για αυτή αλλά ίσως αυτός να είναι ο τρόπος του Θεού να σας κάνει να καταλάβετε πως χρειάζεται μια μανούλα και έναν μπαμπάκα και όχι δύο μανούλες», τους έγραψε μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία του κοριτσιού.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: eksipnakias.gr 

Φωτογραφίες: Facebook: Callie the strong, Tiny but mighty


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.