ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ακραία ζήλεια: Έχει το αγόρι της σε βιντεοκλήση και τις 12 ώρες της βάρδιάς του για να μην την απατήσει

Απίστευτες σκηνές ζηλοτυπίας έχουν καταγραφεί ουκ ολίγες φορές, τόσο από άνδρες, όσο και από γυναίκες. Ελάχιστες όμως μπορούν να φτάσουν αυτή μίας χρήστριας του TikTok με το όνομα Nela.

Η συγκεκριμένη λοιπόν ούτε λίγο, ούτε πολύ, αποκάλυψε στο video που ανέβασε και έχει γίνει viral πως έχει το αγόρι της στο Facetime και τις 12 ώρες της βάρδιάς του στην Amazon.

Ναι, καλά διαβάσετε… Για 12 ώρες, ο Jose είναι αναγκασμένος να έχει το κινητό του ανοιχτό και σε θέση τέτοια που να φαίνονται όλες οι κινήσεις του, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Nela δεν εμπιστεύεται τις κοπέλες που δουλεύουν μαζί του.

«Το αγόρι μου πρέπει να είναι στο Facetime σε όλη την 12ωρη βάρδιά του. Όχι επειδή δεν του έχω εμπιστοσύνη, αλλά δεν επειδή δεν εμπιστεύομαι τις γυναίκες με τις οποίες δουλεύει»,

ανέφερε στην ανάρτησή της, η οποία είχε ως σχόλιο: «Μπορεί να παραιτηθώ από την δουλειά μου για να πάω και να δουλέψω μαζί του».

@flackoandnela

Might quit my job & go work w/ him ! 🥰 #4u

♬ Insane – Summer Walker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: mantoles.net


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.