ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έχω σχέση με έναν παντρεμένο που με στηρίζει οικονομικά για να έχω τις ανέσεις μου

Γνώρισα το σύντροφό μου πριν από δυο χρόνια. Εκείνος ήταν το αφεντικό στη νέα μου δουλειά τότε. Η αλήθεια είναι πως το φλερτ ήταν πολύ έντονο και από τις δυο πλευρές.

Βέβαια έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, όμως αυτό δε με σταμάτησε στο να κάνω σχέση μαζί του. Να ξεκαθαρίσω ότι από δεν γνώριζα από την αρχή ότι ήταν παντρεμένος. Μου το αποκάλυψε μετά από κάποιο διάστημα ενώ βρισκόμασταν σε σχέση.

Μου το αποκάλυψε ένα βράδυ που ήρθε στο σπίτι μου προβληματισμένος, καθώς όπως είπε είχε αρχίσει να με ερωτεύεται πάρα πολύ. Φυσικά χάρηκα όταν μου είπε αυτό το πράγμα, αλλά ακολούθησε η αποκάλυψη οτι ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά. Μάλιστα το ένα ήταν μόνο 3 μηνών. Ήδη είμασταν μαζί πέντε μήνες και δεν ήξερα τι να σκεφτώ…

Ένιωσα προδομένη, αλλά μου είπε οτι θα χωρίσει. Μάλιστα μου είπε ότι ο γάμος του είχε τελειώσει πριν μείνει έγκυος η γυναίκα του στο τρίτο τους παιδί και ότι εκείνη είχε αποφασίσει να το κρατήσει για να τον εγκλωβίσει στο γάμο τους. Εγώ τον πίστεψα.

Μου είπε να κρατήσουμε τη σχέση μας κρυφή για λίγο καιρό γιατί φοβόταν οτι θα έκανε κακό στον εαυτό της η γυναίκα του εάν τη χώριζε τώρα, και εγώ το δέχτηκα.

Περνούσαμε τέλεια μαζί. Πηγαίναμε πολλά επαγγελματικά ταξίδια, όπου ζούσαμε τον έρωτά μας. Έπαιρνα πολύ καλά χρήματα, καθώς φρόντιζε να μου δίνει αύξηση κάθε τόσο. Μου πλήρωνε και το ενοίκιο η εταιρία, και είχα βολέψει τη ζωή μου όσο δεν πήγαινε.

Έχουν περάσει όμως δυο χρόνια και ακόμα δεν την έχει χωρίσει. Κάθε φορά που απαιτώ να χωρίσει γιατί αλλιώς θα της τα πω όλα, εκείνος όλο και κάτι κάνει και μου αλλάζει τη γνώμη. Μια μου αγοράζει αυτοκίνητο, μια μονόπετρο, μια μου βγάζει πιστωτική.

Πλέον έχω συνηθίσει και δεν απαιτώ να χωρίσει. Κάνω τη ζωή μου και με έναν νεότερο σύντροφο, ενώ εξακολουθώ να έχω και εκείνον με όλα όσα μου προσφέρει οικονομικά.

Δεν σκέφτομαι να τον χωρίσω, παρόλο που δεν είμαι πια ερωτευμένη μαζί του, αλλά με το νέο μου σύντροφο. Δεν θέλω όμως να αλλάξω το βιωτικό μου επίπεδο ούτε στο ελάχιστο.

Γι’ αυτό και έχω αποφασίσει να του φέρομαι όπως και εκείνος. Διπλή ζωή αυτός; Διπλή και εγώ!

Μόνο και μόνο να το βγάλω από μέσα μου αποφάσισα να σας το γράψω.

Ευχαριστώ πολύ!

Αριάδνη, 32 ετών


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.