Το 2020, ο 19χρονος Lyndon Turner  είχε εμπλακεί σε ένα μικρό αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Δυστυχώς όμως για εκείνον, ο πατέρας του δεν μπορούσε να το αποδεχτεί. Έτσι η σχέση τους ξεκίνησε να έχει πολύ σοβαρά προβλήματα και τσακωμούς. Είχε παθάνει η μητέρα του τρία χρόνια πριν και ήδη δεν τα πήγαιναν καλά από τότε, αλλά όσο περνούσε ο καιρός με το παραμικρό χειροτέρευε.

Ο πατέρας του τον κατηγόρησε οτι τράκαρε λόγω χρήση κάνναβης.

Μετά από έναν τεράστιο τσακωμό λόγω των κατηγοριών του πατέρα, έδιωξε τον Lyndon από το σπίτι.

Ο πατέρας ισχυρίζεται οτι περίμενε οτι ο γιος του θα πάει να μείνει σε κάποιον φίλο του μέχρι να ορθοποδήσει αλλά έκανε λάθος. Ο Lyndon περπάτησε περίπου 10 χιλιόμετρα από την στεναχώρια του και την απελπισία του, μέχρι που τελικά τον πήρε ο ύπνος σε ένα παγκάκι στο Chobham Common, ένα πάρκο στην περιοχή του Surrey.

Την επόμενη μέρα, τον βρήκαν δυο περαστικοί μελανιασμένο από το κρύο. Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, αλλά ο μικρός είχε ήδη πεθάνει.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε οτι πέθανε από υποθερμία, και δεν υπήρχε πάνω του κανένα σημάδι κακοποίησης.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν οτι υπήρχε στον οργανισμό του χρόνια χρήση κάνναβης.

Τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του, έδειξαν οτι το οικογενειακό περιβάλλον του 19χρονου ήταν ένα τοξικό περιβάλλον όπου σχεδόν καθημερινά και εκείνος και η αδερφή του δέχοταν λεκτική κακοποίηση από τον πατέρα τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: thepremieredaily.com

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.