ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έσπασαν τα νερά εγκύου που ήταν εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό και γέννησε πρόωρα

Ούτε η έγκυος γυναίκα, αλλά ούτε ο σύζυγός της, μπορούσαν να φανταστούν τον εφιάλτη, με τη γυναίκα τελικά να γεννάει πρόωρα.

Με την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίς και την ανετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού να την αντιμετωπίσει, εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό έμειναν χιλιάδες πολίτες, ανάμεσά τους και άτομα ευπαθών ομάδων.

Μεταξύ αυτών και η Μαρία, η οποία, όπως ανέφερε ο σύζυγός της, ξεκίνησε 8 μηνών έγκυος να πάει στο νοσοκομείο προκειμένου να την δει ο γιατρός της, γιατί ένιωθε έντονους πόνους.

Η κοπέλα τελικά δεν μπόρεσε να φτάσει ποτέ στο νοσοκομείο, καθώς το αυτοκίνητό τους κόλλησε στην Αττική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας.

Αν και ο σύζυγός της προσπάθησε μέσω τηλεφώνου να ειδοποιήσει όποιον αρμόδιο μπορούσε, τελικά δεν κατάφερε κάτι, καθώς η γυναίκα γέννησε πρόωρα μέσα στο αμάξι.

«Ήμασταν στον απόλυτο εφιάλτη. Αφήστε εμένα να κοιμηθώ να πεθάνω και πάρτε τη σύζυγο, τους έλεγα στο τηλέφωνο. Είχαμε μείνει μόνοι μας κάποια στιγμή, τελείωνε η βενζίνη και σκεφτόμουν ότι σε λίγη ώρα θα μείνουμε και χωρίς θέρμανση. Έλεγα να την πάρω αγκαλιά και να πεθάνουμε μαζί, καλούσα το 100 συνεχώς και μου έλεγαν επιβεβαιώστε ποιος είστε».

«Το μωρό ήταν τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο, είχε δύο περιτυλίξεις. Είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτή τη στιγμή έχω ένα πρόωρο στην αγκαλιά μου και κλαίω κάθε μέρα» λέει η γυναίκα που γέννησε πρόωρα μετά την ταλαιπωρία της.

«Τους έλεγα δείξτε έλεος» λέει ο πατέρας του μωρού, τονίζοντας ότι:

«ήρθε η αστυνομία όταν πια παίζαμε με τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα. Ήρθαν από παραδρόμους, από τη Λαυρίου».

Παράλληλα, συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα, ο οποίος μιλώντας για εκείνες τις στιγμές αγωνίας, θυμάται:

«Σώθηκε η μπέμπα μου. Είναι καλά αλλά επειδή είναι πρόωρη και δε μπορώ να την πάρω στο σπίτι μου. Θα φύγω χωρίς μωρό από το μαιευτήριο» λέει με παράπονο η γυναίκα, που με αυτό τον επεισοδιακό τρόπο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή η δικηγόρος του ζευγαριού Γιάννα Παναγοπούλου «έχουμε δεκάδες περιπτώσεις συνανθρώπων μας που κινδύνευσε η ζωή τους. Από χθες μας καλεί ο κόσμος και είναι αγανακτισμένος. Το ζευγάρι μας έχει δώσει την εντολή να κινηθούμε νομικά. Είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις συνανθρώπων μας που μας λένε ότι δεν δικαιολογείται στην Ελλάδα του 2022 να παραμένουν στο έλεος… αποκλεισμένοι για ώρες. Οι περιπτώσεις είναι πάρα πολλές και σοβαρότατες».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: rosa.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.