ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

“Έπεσα σε κώμα και όταν ξύπνησα δε θυμόμουν οτι είχα γεννήσει!” – Μια συγκλονιστική ιστορία

Μια νέα μητέρα «πέθανε» για 11 λεπτά κατά τη διάρκεια της γέννησης του γιου της και ξύπνησε τέσσερις ημέρες αργότερα, χωρίς να θυμάται ούτε ότι ήταν έγκυος, ούτε ότι είχε φέρει στον κόσμο το μωράκι της.

Η Hilary Wilson από το Shropshire στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν τεχνικά νεκρή, ύστερα από σοβαρή καρδιακή ανακοπή που υπέστη τη στιγμή που ο μικρός Felix γεννιόταν.

Μόνο όταν είδε μια φωτογραφία του νεογέννητου, η 41χρονη μητέρα βεβαιώθηκε ότι πρόκειται για το δικό της παιδί.

Η άτυχη μανούλα υπέστη εμβολή αμνιακού υγρού, μια πολύ σπάνια επιπλοκή της κύησης κατά την οποία το αμνιακό υγρό εισρέει στην αιματική κυκλοφορία της εγκύου, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση μιας σειράς αντιδράσεων που εξελίσσονται ταχύτατα.

Το σύνδρομο είναι συνήθως αιφνίδιο και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμούς, κώμα και καρδιακή ανακοπή, όπου η δραστηριότητα της καρδιάς γίνεται χαοτική και σταματά ξαφνικά την άντληση του αίματος σε όλο το σώμα.

Κατά ένα ποσοστό 85% μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο.

Η θαρραλέα γυναίκα αψήφησε τις πιθανότητες και σημείωσε τεράστια πρόοδο, παρά το γεγονός ότι της δόθηκε μόλις ένα 30% ποσοστό επιβίωσης και ένα 85% για πιθανή βλάβη του εγκεφάλου.

«Όταν ξύπνησα, είδα τους φίλους και τους συγγενείς να μου μιλούν για τον Felix, αλλά δεν είχα ιδέα τι μου έλεγαν. Προσπαθούσα να βγάλω νόημα, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί μέχρι που η αδερφή μου, μού έδειξε μια φωτογραφία του Felix και τότε τα πράγματα άρχισαν σιγά-σιγά να μπαίνουν στη θέση τους».

Το νεογέννητο φορούσε το ίδιο φορμάκι που φορούσαν οι δύο μεγαλύτεροι γιοι της γυναίκας όταν γεννήθηκαν, γεγονός που την βοήθησε να πειστεί ότι το μωρό ήταν δικό της:

«Ήξερα ότι κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να έχει το ίδιο φορμάκι, έτσι όταν τον είδα να το φοράει, σκέφτηκα ότι είναι ο γιος μου».

Όταν η γυναίκα αναγνώρισε το νεογέννητο ήταν ήδη έξι ημερών.

Όπως η ίδια εξομολογείται, άρχισε να δένεται μαζί του όταν ξεκίνησε να το θηλάζει.

Σιγά-σιγά θολές αναμνήσεις από την περίοδο της εγκυμοσύνης ήρθαν στο φως και η Hilary άρχισε σταδιακά να αναπτύσσει το ένστικτο για να φροντίσει τον μικρό.

Τώρα, οι δυο τους έχουν μια υπέροχη σχέση και η ευτυχισμένη μανούλα αισθάνεται σαν όλη η δοκιμασία που πέρασε να ήταν ένα άσχημο όνειρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: infokids.cy

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.